• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Ce spune COLEGIUL MEDICILOR VETERINARI despre NOUL SNIIA!

    agrointeligenta.ro -

    Acuzațiile primesc răspuns din partea Colegiului Medicilor Veterinari din România! După ce, prin intermediul Agrointeligența- www.agrointel.ro, au fost medici veterinari care au acuzat Colegiul că ar fi acceptat ”tacit” un nou soft pentru SNIIA (Sistemul Național de Identificare și Înregistrare a Animalelor) și o taxă suplimentară de 9 euro pe lună pentru fiecare utilizator al sistemului, structura de reprezentare profesională vine cu un răspuns pentru cei care îi contestă implicarea.

    Citiți și:

    TAXĂ DE 9 EURO/LUNĂ – introdusă ÎN ZOOTEHNIE pentru PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE!

    DEZVĂLUIRI despre ”TAXA PERSONALĂ” din zootehnie: ”ESTE ABUZIVĂ! Noul SNIIA – O BĂTAIE DE JOC!”

    INFORMAȚIILE pe care le așteptau CRESCĂTORII DE ANIMALE despre SNIIA!

    Vă prezentăm poziția Colegiului Medicilor Veterinari transmisă Agrointeligența – wwwagrointel.ro:

    Referitor la afirmația „Mai mult o parte din medicii veterinari care ne-au contactat spun că o parte din vina o are și Colegiul Medicilor Veterinari care a acceptat tacit impunerea acestor taxe de mententanță a SNIIA”, vă precizăm urmatoarele:

    1. Colegiul Medicilor Veterinari nu are nicio calitate contractuală cu IQM pentru SNIIA.

    2. Colegiul Medicilor Veterinari a făcut toate demersurile legale pe lângă ANSVSA, proprietarul SNIIA pentru ca aceasta să respecte legea și să suporte costurile SNIIA.

    3. Din cei 2.539 de medici veterinari care dețin contracte de concesiune /prestări servicii, aproximativ 1.600 au acceptat condițiile impuse pentru SNIIA și au semnat unilateral contracte cu IQM, fără să fie obligați și fără să primească recomandări pentru a semna din partea Colegiului Medicilor Veterinari.

    4. Colegiul Medicilor Veterinari nu a recomandat medicilor veterinari să semneze contractele de mentenanță pentru SNIIA, ci dimpotrivă.

    Mesajul primit din partea Colegiului Medicilor Veterinari are atașate și ”demersurile efectuate în ultimul timp de catre CMVRO și care arată că organizația profesională nu ”a acceptat tacit impunerea acestor taxe de mentenanță pentru SNIIA.”

    DOCUMENTE UTILE:

    Adresa ANSVSA ref. acord ANSVSA, STS, IQM
    Adresa ANSVSA ref. instrucțiuni cu privire la acordul GDPR
    Adresa ANSVSA SNIIA
    Adresa filiale CMV ref. acord GDPR
    Revenire ANSVSA ref. staȚii de lucru blocate

    ”Colegiul Medicilor Veterinari o sa va transmită săptamâna viitoare toate demersurile efectuate după apariția în anul 2015 a acestor probleme. Colegiul Medicilor Veterinari consideră că acei colegi care au făcut asemenea afirmații ori nu sunt/nu au fost informați, ori sunt de rea credință”, se mai arată în mesajul transmis.

    Vă reamintim că de la începutul săptămânii trecute, Agrointeligența – www.agrointel.ro a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că utilizatorii SNIIA au de plătit o nouă taxă de 9 euro pe lună pentru a utiliza noul SNIIA actualizat conform reglementărilor cu privire la prelucrarea și protecția datelor personale. Fermieri și medici veterinari din mai multe județe ale țării au reclamat această nouă taxă prin intermediul Agrointeligența – www.agrointel.ro, specialiștii veterinari declarându-se nemulțumiți de faptul că acești 9 euro condiționează accesul la sistem și se aduagă deja la abonamentul pentru mentenanță lunară pe care deja îl achită către firma privată care furnizează softul. În urma apariției articolelor noastre, firma IQ Management a transmis Agrointeligența –  www.agrointel.ro o poziție oficială pe care am publicat-o integral în articolul: INFORMAȚIILE pe care le așteptau CRESCĂTORII DE ANIMALE despre SNIIA!


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd