• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • AGRALIM 2018: Cel mai așteptat târg agricol din Regiunea de Nord-Est, la ediție aniversară!

    agrointeligenta.ro -

    Târgul AGRALIM a împlinit 10 ani! Compania Abplus events in parteneriat cu cele mai importante instituții și asociații agricole din România și Republica Moldova va organiza în perioada 20 – 23 septembrie Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cel mai amplu spectacol de tehnica agrară și demonstrații din Estul țării.

    AGRALIM 2017 își va deschide porțile în perioada 20-23 septembrie, în Parcul agroindustrial TransAgropolis din comuna Lețcani, situat la drumul european E583.

    Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la o ediție aniversară a celui mai apreciat târg agricol din Moldova. Peste 150 de companii și-au anunțat deja prezența la eveniment.

    AGRALIM se îmbogățește cu noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți.

    Anul acesta AGRALIM va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant și dens, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din sectorul agricol.

    Repere importante din programul de evenimente:

    Nu vor lipsi deja tradiționalele prezentări și demonstrații cu utilaje agricole, vizitarea platformei, drive test de manevrare a tractoarelor, academia mecanizatorilor și o memorabilă petrecere câmpenească.

    Holstein Ro și Angus Ro parteneri în organizarea Expoziției de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie”

    Simultan cu Târgul AGRALIM se va desfășura Expoziția de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie” care va reuni cele mai reușite exemplare de animale de rasă – bovine de carne rasele Aberdeen Angus, Salers, Aubrac, Red Angus, Galloway, Highland, Sura de stepa, Limousine, Charolaise, Baltata Romaneasca, bovine de lapte rasa Holstein, ovine și caprine rasele Ile de France, Karakul, Tigaie, Turcana, Suffolk Englezesc, Merinos, Texel, Sannen, Boier.

    Zilnic, vor fi organizate prezentări de animale în ringul special amenajat de organizator. Duminică va fi organizată parada animalelor de rasă și premierea celor mai frumoase exemplare.

    Expoziția de Animale de Rasă “Excelența în Zootehnie“ este realizată în parteneriat cu Asociația Holstein Ro, Asociația Angus Ro, Federația Crescătorilor de Bovine de Carne din România și Asociația Moldoovis.

    Pentru mai multe informații despre Târgul AGRALIM vă invităm să accesați site-ul www.agri-events.ro. Detalii la 0755 227 587, sau agri.events@abplus.ro.

    AGRALIM

    Târgul pentru Fermieri AGRALIM este cea mai importantă manifestare din Regiunea de Nord-Est, organizată de compania ABplus Events. La târg, fermierii, producătorii, antreprenorii, cercetătorii şi specialiştii din judeţele din Nord-Estul ţării au șansa de a se familiariza cu cele mai noi tehnici şi utilaje din domeniul agricol.

    Obiectivele majore ale evenimentului sunt stimularea dezvoltării practicilor agricole, încurajarea investițiilor în domeniul agricol și facilitarea întâlnirii și dialogului dintre fermieri, specialiști, antreprenori și consultanții agricoli.

    Organizat în aer liber, pe o suprafață de 10 hectare, AGRALIM permite organizarea unui adevărat spectacol de tehnică agricolă, cu zone de demonstrații live cu utilaje agricole de lucrare a solului, precum și un poligon special amenajat pentru testarea abilităților fermierilor în manevrarea tractoarelor.


    Te-ar mai putea interesa

    Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Când se plantează roșiile în grădină – calendar Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd