Viaţa la ţară

Cabral s-a dus să verifice dacă Ghiță Ciobanul există sau e doar un personaj de reclamă

Cabral Ibacka, simpaticul prezentator de la Acasă TV, a decis să meargă să se convingă personal că Ghiță, ciobanul din reclama de la telefonie mobilă, este un cioban autentic. Vedeta și-a anunțat intenția pe blog și pe Facebook și a plecat apoi în județul Sibiu pentru a vizita stâna de lângă Jina.

”Mi-am făcut bagajele, mi-am pregătit ATV-ul. Plec la stână, la Ghiță. Mi-a dat omul mesaje pe blog, mi-a dat și prin formularul de contact, a dat și link pe pagina lui de pe FB. N-are cum să fie țeapă. Adică sper să nu fie. Că altfel mă duc fix ca ultimul tăntălău la Sibiu. Și-o să râdă de mine toată lumea, ceea ce n-o să-mi fie deloc plăcut”, a scris Cabral pe pagina sa personală.

Într-o actualizare a postării, Cabral a revenit și cu prima poză făcută împreună cu Ghiță. ”Am ajuns. Ghiță e spectaculos de simpatic! S-a emoționat puțin când m-a văzut dar acum ne-am relaxat și râdem de parcă ne cunoaștem de câțiva ani.”, a declarat Cabral.

Întâlnirea a fost filmată de o echipă a companiei de telefonie mobilă deci probabil imaginile vor fi făcute publice în scurt, foarte probabil într-o nouă reclamă cu ciobanul Ghiță care folosește internetul mobil pentru a-și face noi prieteni pe Facebook și pentru a omorî timpul petrecut în munți, la stână.

Foto: cabral.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


3 comentarii

Scrie un comentariu