• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Academicianul Ovidiu Bojor a premiat magiunul de Topoloveni

    agrointeligenta.ro -

    Magiunul de prune Topoloveni a fost recompensat cu Premiul de Excelență de către academicianul Ovidiu Bojor în cadrul galei care îi poartă numele, unde sunt premiați specialiști și firme implicate în producerea, comercializarea și promovarea produselor naturale.

    ‘Suntem onorați că un juriu de specialiști, profesori universitari, academicieni a apreciat magiunul de Topoloveni ca un produs excelent. Magiunul din prune, nu cu gust sau arome din prune a primit deja recunoaștere europeană, fiind primul și singurul produs din România care a primit Indicația Geografică Protejată, dar și recunoaștere internațională, fiind recompensat cu două din trei stele Michelin de Institutul pentru Gust și Calitate din Bruxelles. Este o mare onoare să fim recunoscuți în România, deoarece noi muncim în primul rând pentru consumatorul român, pe care îl tratăm cu respect și îi oferim doar produse de calitate. Produsul este recomandat consumului de la vârsta de 6 luni și poate fi inclus chiar și în meniul persoanelor cu diabet, cu recomandarea medicului curant. Având în vedere că pe 14 noiembrie este Ziua Mondială a Diabetului urez sănătate multă și viață lungă tuturor celor care sunt afectați de această boală’, a declarat Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni, producătorul magiunului de prune.

    Juriul a fost format din Ovidiu Bojor — membru al Academiei de Științe Medicale, Corneliu Moldovan — prof.univ.dr Dumitru Constantin — Dulcan, prof.dr Gheorghe Mencinicopschi și Florentina Opriș — președintele Asociației ‘Pentru o Viață Sănătoasă’.

    Sursa: Agerpres


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA