• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Creditul Instant – o soluţie de finanţare pe loc a fermierilor care deţin suprafețe între 100 și 400 hectare

    agrointeligenta.ro -

    Agricover Credit, unul dintre cei mai importanţi finanţatori ai agriculturii româneşti, oferă o nouă soluţie de finanţare, Creditul Instant, un produs gândit ca răspuns la cea mai arzătoare problemă a fermierilor: nevoia de capital în timp util.

    „Timpul în agricultură este decisiv. Lucrările agricole se fac după un calendar fix, iar dacă fermierului nu îi dai capital de lucru atunci când are nevoie de el, degeaba îl primeşte ulterior, pentru că nu prea îi mai serveşte la nimic. Pentru noi, cei de la Agricover Credit, important este interesul fermierului şi nevoia acestuia de a-şi asigura o recoltă bogată. Iar recolta nu ascultă de logica unei birocraţii stufoase. De aceea, Creditul Instant poate fi obţinut într-o singură zi, fără deplasarea fermierului şi fără garanţii materiale. Este facil, este rapid şi este ajustat la nevoile fermierilor”, spune Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit.

    Creditul Instant este o soluţie de finanţare ultra-rapidă, concepută pentru fermierii care deţin culturi vegetale pe suprafeţe cuprinse între 100 – 400 de hectare. Fermierii au posibilitatea să obţină creditul dorit chiar la ei in fermă şi, mai mult decât atât, în aceeaşi zi! Reprezentanţii Agricover se deplasează la fermă, analizează situaţia financiară, informaţiile sunt procesate rapid de către personalul din back-office prin intermediul unei aplicatii web speciale, iar raspunsul se dă practic pe loc. Fermierii pot obţine între 50.000 – 100.000 de lei, în funcţie de suprafaţa deţinută. Banii pot fi folosiţi pentru cumpărarea de inputuri sau pentru acoperirea cheltuielilor curente ale fermei. Creditul Instant este aşadar o soluţie simplă, nebirocratică, destinată susţinerii fermierilor.

    robert rekkers„Ne dorim să le oferim fermierilor cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea afacerilor lor, Grupul Agricover fiind în mod direct preocupat de performanţa şi succesul acestora”, adaugă Robert Rekkers, Director General Agricover Credit. Soluţiile financiare lansate anul acesta de Agricover Credit adresează probleme şi nevoi reale ale fermierilor. „Grupul Agricover are o vastă experienţă în colaborarea cu agricultorii şi înţelege, deci, foarte bine specificul activităţii agricole şi nevoile fermierului. Prin urmare, soluţiile noastre sunt croite “pe măsura” clientului şi i se potrivesc perfect. In plus, putem evalua foarte bine activele fermierului, care astfel are şanse mult mai bune să obţină finanţarea dorită. Este, dacă vreţi, un dialog între profesionişti, pentru că şi noi, şi clienţii noştri stăpânim domeniul în care activăm şi putem găsi rapid soluţia potrivită.”, a mai spus Robert Rekkers.

    La începutul lunii octombrie, Agricover a mai făcut un pas important în relaţia cu agricultorii, prin deschiderea la Slobozia a primului sediu regional Agricover Credit, care va avea rol de nod pentru regiunea Ialomiţa-Giurgiu. “Ne dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi de a fi tot mai rapizi în evaluarea cererilor lor de finanţare. Sunt, aşadar, eforturi pe care le facem constant pentru a putea oferi soluţii inovatoare de finanţare a agriculturii româneşti şi pentru a fi lideri în acest domeniu “, a spus Robert Rekkers, directorul general al Agricover Credit.

    Agricover [Poster Credit Bridging] - cut


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA