• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Patria Bank oferă, în parteneriat cu Agrii, soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole

    Adrian Radu -

    Patria Bank oferă, în parteneriat cu Agrii România, soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile. Prin acest parteneriat, Patria Bank și Agrii România își propun să faciliteze fermierilor accesul la soluții de finanțare care să le susțină dezvoltarea sustenabilă și durabilă.

    Oferta de finanțare Patria Bank pentru achiziția de inputuri agricole de la Agrii vine în întâmpinarea fermierilor cu un model de finanțare flexibil și scheme de plată adaptate perioadei de recoltare. Cu o perioadă de acordare de maxim 24 luni, fermierii pot opta pentru rambursare în: rate sezoniere, rate lunare egale sau rate lunare personalizate. Garanțiile sunt flexibile și corelate cu specificul afacerii (BO, FGCR, gaj cultură, utilaje, imobiliare) iar costurile de finanțare sunt preferențiale.

    „Susținerea agriculturii românești este o prioritate în cadrul grupului Patria Bank, iar inițiativa parteneriatului cu Agrii a pornit de la dorința noastră comună de a facilita cât mai multor fermieri accesul la soluții imediate și adaptate nevoilor acestora. Misiunea noastră este de a le fi cât mai aproape fermierilor de aceea, echipa dedicată, specializată pe segmentul AGRO din Patria Bank, este mereu în mijlocul fermierilor. Ne place să ne numim “bancheri pe teren”, ne întâlnim cu fermierii la ei la fermă și căutăm mereu soluții pentru aceștia“, a declarat Lavinia Mocanu, Manager Departament Vânzări Agro și Parteneriate Patria Bank.

    „Viziunea noastră despre agricultura din România este că aceasta se va face cu profesioniști pentru profesioniști. Suntem dedicați să găsim modalități noi prin care fermierul român să fie ajutat să crească nivelul de profesionalizare și să poată să își îmbunătățească eficiența la nivel de fermă, paralel cu promovarea unor noi practici agricole, durabile. Nevoile specifice legate de tehnologie, dublate de sprijinul financiar adaptat pentru investiții și capital de lucru, vor ajuta fermierul român să crească sustenabil și să devină competitiv, adăugând valoare prin diversificare. Accesul la finanțare în agricultură este cheia care deschide ușa către inovație, modernizare și valoare adăugată în agricultură”, a declarat Monalisa Ungureanu, CEO Agrii România.

    Pentru a accesa oferta de finanțare Patria Bank pentru achiziția de inputuri agricole de la Agrii, fermierii pot contacta unul dintre reprezentanții regionali:

    • Agrii: https://agrii.ro/contact-fermieri/
    • Patria Bank: agro@patriabank.ro

    Patria Bank este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor și afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, Patria Bank are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare 100% online tuturor românilor, oriunde s-ar afla aceștia. Grupul Patria Bank are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW) și BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre).

    Agrii România valorifică profesionalismul agronomilor calificați pentru a oferi o expertiză și un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile și profitabile.

    Agrii România are o cultură organizațională sănătoasă și puternică, cu o echipă de vânzări numeroasă acoperind toate zonele agricole ale țării, care împărtășesc și cred în valorile fundamentale ale companiei: Inovație, Integritate, Comunitate, Parteneriat și Oameni.

    Parteneriatul dintre Agrii România și Patria Bank promovează creditul de capital de lucru, clienții beneficiind de finanțare în condiții avantajoase pentru inputurile agricole: Comision de acordare ZERO.


    Te-ar mai putea interesa

    Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare Abatorul familiei Gagea exportă carne de oaie în 13 țări: ”Vrem să producem Nuggets de miel” Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA