• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Reduceri pentru fermieri: Ce companii din agricultură taie prețurile de Black Friday

    agrointeligenta.ro -

    Black Friday a devenit o adevărată sărbătoare națională în care reducerile fac legea. Anul acesta, chiar și companiile din agricultură au intrat în joc și vin cu oferte de nerefuzat pentru fermieri.

    Nexxon este prima companiei care a anunțat că de vineri dă startul unor promoții la anvelopele agricole. Reducerile vor fi disponibile atât în magazinul online www.nexxon.ro, cât și la punctele de lucru din București, Baia Mare, Cluj Napoca, Constanța și Timișoara.

    1511125_812317368807768_8629456818931990942_nNexxon oferă o gamă completă de anvelope pentru orice tip de vehicul, de la autoturisme, mașini agricole, mașini industriale, vehicule de teren, off-road la ATV-uri etc. Se comercializează într-o scară largă și camere de aer pentru anvelope, lanturi antiderapante și materiale de vulcanizare, aproape pentru toate modelele de autovehicule. Diversificând continuu sortimentul de anvelope, astăzi este gata să livreze toate cele trei segmente de anvelope: de buget, clasa economică și premium.

    Maschio Gaspardo România continuă oferta ratelor sezoniere, cu dobândă ZERO, prin oferta Unicredit Leasing. Promoția este valabilă până la finele anului la cumpărarea următoarelor utilaje agricole Semănătoarea MT 6R, Semănătoarea MT 8R, gama de scarificatoare, gama de grape cu discuri, gama de cultivatoare și la gama de combinatoare.

    Romvac, producător a peste 260 de vaccinuri şi medicamente pentru toate speciile de animale, deţinătorul unei ferme pentru creşterea păsărilor SPF unice în SE Europei şi al 36 de depozite în toată ţara, este cel mai mare producător şi distribuitor de profil din România. Anul acesta, de Black Friday și nu numai, produsele Romvac au discounturi comerciale de circa 30%. Lista completă de produse o puteți consulta pe Pagina Promoții de pe www.romvac.ro.

    Agroland sărbătorește Black Friday cu reduceri de 20% la toate produsele comercializate prin magazinul virtual. Oferta include transportul gratuit și nu este disponibilă în cele 200 de magazine Agroland din toată țara. Astfel, pe www.shop-agroland.ro puteți cumpăra astăzi o hrănitoare din inox pentru purcei de până la 6 săptămâni cu doar 58,40 de lei, cărți despre creșterea diferitelor tipuri de păsări (curcani, binilici, fazani) la 7,20 de lei sau o moară electrică pentru cereale cu 707,20 de lei.

    Covera, Divizia online a Grupului Agricover, este magazinul online pentru fermieri care sărbătorește Black Friday cu reduceri consistente la semințe sau pesticide. Crescătorii de animale pot profita astăzi să cumpere mulgători de oi și capre la un discount de până la 15%, în timp ce crescătorii de albine își pot completa afacerea cu o centrifugă de inox 4 rame la un preț ”tăiat” cu 15% până la 1.104,92 de lei. Comenzile se pot face online, în limita stocului disponibil, iar produsele vor fi livrate acasă, prin curier, în termen de 10 zile. Mai multe detalii despre promoții găsiți pe www.covera.ro.

    Magazinul Fermierului este un alt loc unde puteți comanda pe internet produse la preț redus atât de Black Friday, cât și cu alte ocazii. În această perioadă, la secțiunea Promoții, magazinul virtual are o ofertă foarte bună la aeroterma NW50 Agro, ideală pentru fermele de porci și de păsări, și al cărei preț a fost reduc cu 500 de lei, costând acum 4.995 lei.

    Articol în curs de actualizare


    Te-ar mai putea interesa

    MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Când se seamănă semințele de roșii

    Ultimele știri

    De ce merită să fie semănat hibridul de porumb Jumbo 48, de la Rodbun Marcel Ciolacu tranșează problema închiderii supermarketurilor în weekend: „Nu este oportun” George Cățean, fermier: Cea mai vândută telemea din România este produsă în Germania