Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

Se dau bani pentru motorina utilizată în agricultură. Fermierii pot depune cererile până pe 31 decembrie

Un ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură a fost aprobat în sedința de Guvern de vineri. Pentru a beneficia de acest sprijin, fermierii trebuie să depună cererile până la 31 decembrie 2014.

”Guvernul României a adoptat, în ședința din 12 decembrie, hotărârea privind acordarea unui ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură. Perioada de aplicare a schemei de ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură este până la data de 31 decembrie 2014”, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Cantitatea totală de motorină pentru care se acordă ajutor de stat sub formă de rambursare este de 90.500 mii litri. Suma totală alocată schemei de ajutor de stat se ridică la 162.673,75 mii lei şi se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură elaborează procedurile specifice de implementare şi control precum şi formularistica necesară aplicării schemei temporare de ajutor de stat. 


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

Scrie un comentariu