• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Noile tractoare Case IH Puma – în vârful lanțului trofic al performanței agricole

    agrointeligenta.ro -

    Produse în Austria, la fabrica Case IH din St. Valentin, noile tractoare din seria PUMA beneficiază de cele mai moderne și noi tehnologii utilizate de FTP Industrial la dezvoltarea motoarelor, depășind cele mai stringente norme de emisii poluante, siguranță și confort.

    Noile tractoare Case IH PUMA sunt disponibile atât cu transmisii de tip semi Powershift sau full Powershift, cât și cu transmisie cu variație continuă (CVX).

    Cele șapte noi modele de tractoare PUMA, echipate cu motoare care dezvoltă puteri nominale cuprinse între 150 și 240 CP, sunt pregătite să facă față celor mai dificile lucrări agricole, să poate executa lejer diferite activități în fermele de animale și să corespundă exigențelor celor mai pretențioși fermieri.

    Puternice, eficiente și confortabile

    Modelul de top, PUMA 240, este propulsat de un motor NEF de 6.7 litri, produs de FPT Industrial, care dezvoltă o putere nominală de 240 CP la turația de 2.200 rpm și o puterea maximă de 270 CP atunci când funcția Power Boost este activată. Motorul furnizează cuplul maxim de 1.160 Nm în plaja de turații 1.400 – 1.600 rpm.

    „Una dintre caracteristicile principale ale noilor tractoare din seria PUMA îl reprezintă motorul puternic, eficient și „curat”, cu șase cilindri dispuși în linie, dezvoltat de FPT Industrial, care beneficiază de tehnologia Hi-eSCR only. Această tehnologie permite motoarelor acestor tipuri de tractoare să respecte normele de emisii europene Stage IV (Tier 4 Final) și să aibă un consum extrem de redus de carburant și un randament ridicat de funcționare. De asemenea, simplă și eficientă, această tehnologie permite tractoare Case IH PUMA să aibă intervale lungi de efectuare a schimbului de ulei (600 de ore de funcționare)”, subliniază Dan Stuart, director de marketing al Case IH pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

    Parbriz dintr-o singură bucată pentru un câmp vizual excelent

    Pe lângă motor, inginerii Case IH au acordat o atenție deosebită și cabinei noilor tractoare PUMA – acest lucru putând fi observat atât la exteriorul cât și la interiorul acesteia. Cabina noilor tractoare din seria PUMA beneficiază acum de un parbriz dintr-o singură bucată, asigurându-i operatorului un câmp vizual excelent în zona din fața a acestuia.

    Monitorul AFS 700, cu ecran touchscreen, beneficiază acum de noi îmbunătățiri: el include o nouă configurație a supapelor hidraulice dirijate de la distanță și funcționalitatea ISOBUS III care, în funcție de accesoriul atașat la utilaj, va controla automat viteza de deplasare spre înainte a tractorului, cârligul de remorcare, cuplajul hidraulic dirijat electronic de la distanță și priza de putere (PTO). Pentru mișcări repetitive, sunt disponibile noi selectoare și setări ale gradului de agresivitate ale inversorului electrohidraulic de sens, care pot fi configurate în funcție de preferințele individuale ale clienților.

    „Noul sistem de management al capetelor de rând (Headland Management Control – HMC II) sporește mult gradul de confort al operatorilor tractoarelor din seria PUMA și productivitatea de lucru a acestora, în timp ce noua interfață ușor de utilizat a sistemului permite configurarea mai multor parametri de control ai dispozitivelor de blocare și deblocare”, declară Dan Stuart.

    PI Case IH-SIMA 2015_PUMA

    Cel mai înalt grad de confort pe durata întregii zile de lucru

    „Acest sistem simplifică operațiunile repetitive care trebuie efectuate cu utilajul pe câmp și determină sporirea eficienței de lucru a operatorului, care va răspunde noilor provocări fără a se mai simți obosit. Noua gamă de scaune opționale disponibile acum pentru tractoarele PUMA contribuie și ele la starea de bine a operatorului, care se va bucura de cel mai înalt grad de confort pe durata întregii zile de lucru. În versiunea standard, tractoarele din seria PUMA beneficiază de un scaun cu suspensie pneumatică, care amortizează vibrațiile având frecvențe scăzute. Noile opțiuni disponibile vă permit să treceți la un scaun premium Dual Motion, cu suspensie pneumatică, care amortizează vibrațiile, are spătar glisant inovator, dimensiuni generoase, capitonat fie cu o țesătură calitativă, fie cu piele roșie, sau la un scaun Maximo Evolution cu tapițerie din piele, cu suspensie semi-activă”, explică Dan Stuart.

    Doar lumina poate alunga întunericul…

    După tractoarele Case IH Magnum™, cabina noilor modele PUMA are un nou acoperiș și este echipată cu o puternica instalație de iluminat. Două noi pachete de lumini de lucru având la bază tehnologia LED, cu flux luminos mai puternic, vor fi disponibile în scurt timp.

    „Operatorii vor avea posibilitatea să identifice și să evite cu ușurință și în condiții maxime de siguranță obstacolele de pe câmp, chiar și în cazul în care la tractoare vor fi atașate cele mai late accesorii”, subliniază Dan Stuart.

    Echipat din fabrică cu soluția integrată Case IH de ghidare automată AccuGuide

    „Având în vedere faptul că tehnologia Precision Farming devine astăzi unul dintre cele mai importante instrumente de sporire a eficienței consumului de carburant și de protejare a mediul înconjurător, tractoarele din seria PUMA vin echipate din fabrică cu soluția integrată Case IH de ghidare automată AccuGuide, care face parte din platforma tehnologică AFS (agricultură de precizie) a companiei noastre. Acest sistem preia informațiile de corecție de care are nevoie de la 372 de antene care sunt compatibile atât cu sateliții GLONASS, cât și cu cei GPS. O altă caracteristică importantă pentru operarea fără probleme a tractoarelor din seria PUMA este tehnologia xFill, care sporește securitatea sistemului prin menținerea sa în funcțiune timp de maxim 20 de minute după pierderea semnalului RTK. Sistemul opțional Telematic Case IH AFS Connect utilizează o combinație dintre sistemul de poziționare globală prin satelit și tehnologia celulară pentru a trimite și primi mesaje de informare legate de utilaj, de domeniul agronomic şi de condiţiile de lucru de pe câmp. În combinație cu tractoarele noastre, aceste tehnologii garantează faptul că fermierii își vor putea gestiona și administra afacerile mai eficient decât oricând înainte”, accentuează Dan Stuart.

    1501_puma_175_cvt_rb544_baler0_518_345

    Caracteristicile rezumative ale noilor tractoare Case IH din seria PUMA:
    • Sunt disponibile șapte modele de tractoare din seria PUMA, echipate cu motoare având puterea nominală cuprinsă între 150 și 240 CP.
    • Toate modelele de tractoare din seria PUMA sunt propulsate de un motor NEF,
    produs de compania FPT Industrial, având capacitatea cilindrică de 6.7 litri.
    • Modelul de top PUMA 240 dezvoltă puterea maximă de 270 CP atunci când funcția Power Boost este activată.
    • Motorul furnizează cuplul maxim de 1.160 Nm în plaja de turații 1.400 – 1.600 rpm.
    • Motorul acestor tractoare, beneficiază de tehnologia Hi-eSCR only și respectă
    normele de emisii Stage IV/Tier 4 Final.
    • Monitorul cu touchscreen AFS 700 beneficiază acum de noi îmbunătățiri.
    • Sunt disponibile două tipuri de scaune opționale: scaun Dual Motion, cu suspensie pneumatică, care amortizează vibrațiile având spătar glisant inovator, de dimensiuni generoase, și scaun Maximo Evolution cu suspensie semi-activă.
    • Tractoarele din seria PUMA vin echipate din fabrică cu soluția integrată Case IH de ghidare automată AccuGuide.
    • Este disponibil un nou sistem de management a capetelor de rând (Headland
    Management Control – HMC II).



     


    Te-ar mai putea interesa

    Ofertă la tractorul Zetor Fronterra de 136 CP cu dotări premium și garanție: 65.500 de euro Ce se întâmplă cu tractoarele pe care RAR le găsește neconforme la ITP Herculano: Remorci fiabile și eficiente pentru agricultorii români

    Ultimele știri

    O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii Porumbul de talie mică de la STINE a fost desemnat produsul anului în SUA