• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Studenții Facultății de Management din cadrul USAMVB au cel mai tare program de practică: Cele 15 zile într-o companie de profil sunt răsplătite cu 900 de lei!

    Gabriela Gimbășanu -

    Studenții Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară-București beneficiază anual acesta de un program special de practică susținut din fonduri europene. Astăzi a fost lansat programul POSDRU “Inserția absolvenților pe piața muncii, prin dezvoltarea abilităților practice”, prin care tinerii își pot face stagiile de practică în perioada iulie-decembrie 2015, fiind renumerați pentru activitatea pe care o vor desfășura în cadrul societății Libro Events SRL.

    900 lei pentru 15 zile de muncă

    Studenții care își vor efectua stagiul de practică prin intermediul programului POSDRU, vor fi renumerați pentru activitatea pe care o vor desfășura în cadrul societății partenere.

    “Apropierea de mediul de afaceri ne face să fim mai competitivi. Prin acest proiect avem posibilitatea de a trimite în practică 220 de studenții ai facultății noastre, care vor începe efectiv de pe data de 5 august 2015 să-și desfășoare activitatea în cadrul societății partenere proiectului. Studenții vor fi repatizați pe grupe, iar practica durează 15 zile, a câte 6 ore de muncă pe zi. Studenții vor fi plătiți pentru perioada în care își desfășoară practica, primind suma de 900 lei”, a declarat pentru Agrointeligența prof. univ. dr. Toma Adrian Dinu, decanul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară-București.

    Studenții se pot înscrie pe site-ul www.stagiidepracticausamv.ro

    Toți studenții de anul II și III ai facultății se pot înscrie în program accesând site-ul dedicat proiectului și completând o fișă prin care vor fi înscriși în program.

    ”Când lista va fi completă, pe site vom afișa lista finală a studenților care vor fi beneficiarii acestui proiect. Se vor forma grupuri de câte 20 de persoane, care vor veni la noi, într-un stagiu de practică de 6 ore pe zi, timp de 15 zile. În momentul în care se începe stagiul de practică se vor da tinerilor toate materialele necesare, inclusiv echipamentele de protecție. Practica se va desfășura într-un complex hotelier, pe partea de alimentație publică, iar la finele practicii va fi remunerat și efortul studenților”, a spus Mihaela Neagu, project manager Libro Events. Reprezentanta a subliniat că pe lângă cei 900 de lei, studenții vor obține și creditele aferente anului universitar 2015-2016 și vor fi notați pentru îndeplinirea stagiului de practică.

    SAM_3357

    Se acordă premii substanțiale

    Studenții facultății de Management din cadrul USAMV-București, nu doar că vor fi recompensați financiar pentru activitatea desfășurată pe parcursul zilelor de practică, dar vor avea șansa să câștige unul din numeroasele premii care vor fi puse la dispoziției de partenerii proiectului.

    “Vom fi 50 de premii a câte 2.000 lei, premii care vor fi acordate, după anumite criterii, celor care vor fi conștiincioși, nu vor absenta, vor fi motivați și care vor găsi noi soluții pentru modul de lucru în compania noastră. În afară de aceste premii, 15 studenți vor mai fi recompensați cu o excursie de 3 zile în Spania, pentru a sta de vorbă cu niște angajatori spanioli. Alți 60 de studenți din cei 220 vor primi excursii de 3 zile la angajatori din România”, ne-a vorbit project managerul companiei partenere, despre premiile pe care le vor acorda studențiilor care își vor face practica prin intermediul programului finanțat prin POSDRU.

    5% din studenții înscriși în proiect vor fi angajați

    Programul își propune atragerea studentului și apropierea lui de angajator. “Ne dorim ca studenții noștri să vadă cum este să ai un loc de muncă și vrem să trateze cu seriozitate acest stagiu de practică și să valorifice la maximum tot ce reușesc să învețe pe parcursul celor 15 zile. 5% din cei 220 de studenți vor fi angajați în cadrul societății Libro Events SRL. În cadrul proiectului studenții vor primi toate materialele necesare în așa fel încât să-și desfășoare activitatea, în condiții de siguranță”, a declarat pentru Agrointeligența prof. univ. dr. Toma Dinu, decanul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală.

    Extrem de important de precizat este faptul în acest proiect se pot înscrie doar studenții din anii II și III ai Facultății de Mangement, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală. O altă condiție este ca tinerii să nu fi beneficiat până acum un program finanțat prin POSDRU.



     


    Te-ar mai putea interesa

    Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple

    Ultimele știri

    Praful siberian, o problemă nouă în ferme. Cum sunt afectate culturile agricole Miei vânduți din portbagaj. Polițiștii au împărțit amenzi Secretar de stat – anunț de ultimă oră despre plata ajutorului de 100 de euro la hectar