• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Agro-interviul de luni. Daniela Sîsîn, Romexpo: ”Invităm fermierii și pe toți cei care au legătură, activează în agricultură, să vină la Indagra 2015!”

    agrointeligenta.ro -

    Târgul Indraga, cel mai mare eveniment de profil din agricultura românească, a ajuns la cea de-a 20-a ediție și își va deschide porțile săptămâna aceasta. Începând de miercuri, 28 octombrie, și până duminică, pe 1 noiembrie, fermierii sunt invitați la Romexpo pentru a descoperi ofertele de sezon ale celor peste 470 de expozanți din acest an. Pentru a afla mai multe despre Indagra 2015, Agrointeligența a stat de vorbă cu Daniela Sîsîn, director comercial Romexpo, care ne-a prezentat câte lucruri interesante despre ediția aniversară din 2015.

    Cât de important este Târgul Indagra pentru Romexpo?
    Romexpo, în calitate de organizator, alături de Camera de Comerț și Industrie a României, acordă o maximă importanță organizării Târgului Indagra. Indagra este cea mai importantă manifestare de profil din România și din sud-estul Europei. La ediția din 2015 a manifestării estimăm deja un număr de 470 de firme participante, dintre care peste 160 sunt din străinătate, din peste 22 de țări, țări cu tradiție în domeniul agricol și cu un grad ridicat de modernizare în acest domeniu.

    Care este feedback-ul expozanților și vizitatorilor în urma Târgului Indagra din 2014?
    Feedback-ul a fost unul foarte pozitiv și vă pot spune că, în proporție de 90%, firmele participante la ediția din 2014 se regăsesc și la această ediție a manifestării. Cred că acest aspect este grăitor în raport cu relația pe care Romexpo a construit-o în ultimii 20 de ani cu expozanții Indagra, respectiv firmele din agribusiness.

    Care sunt particularitățile Târgului Indagra în comparație cu celelalte târguri organizate de Romexpo?
    Indagra este cel mai important eveniment organizat de Romexpo, cea mai mare expoziție organizată de Romexpo și pot să vă spun că ocupă întreaga suprafață expozițională a Romexpo, adică 40.000 de metri pătrați.

    Care sunt estimările privind numărul expozanților și afluxul de public de anul acesta?
    Comparativ, pot să vă spun că la ediția din 2014 am avut 60.000 de vizitatori, iar la această ediție așteptăm undeva spre 70.000 de vizitatori, adică o creștere semnificativă, având în vedere noutățile târgului, firmele participante, firmele străine care vor fi prezente. Să ne reamintim că gradul de internaționalizare al expoziției este unul dintre cele mai mari înregistrate la Romexpo: 35%.

    Care sunt prioritățile dumneavoastră aici, la Romexpo?
    Prioritățile noastre în acest moment sunt fidelizarea expozanților și vizitatorilor prin oferirea de pachete de servicii cât mai atractive. În același timp, ne dorim o creștere a calității vizitatorilor specialiști. Este un lucru necesar, un lucru solicitat, dorit de către toate fimele care ne trec pragul la toate evenimentele organizate și nu în ultimul rând, ne dorim ca prin pachete deosebite să atragem un număr cât mai mare de organizatori de evenimente, de târguri, astfel încât centrul expozițional Romexpo să devină prima opțiune pentru acești organizatori.

    Un mesaj pentru cititorii Agrointeligența?
    Invităm fermierii, toate persoanele care au legătură, activează în agricultură, să vină la Romexpo. Indagra își deschide porțile miercuri, 28 octombrie, de la ora 10.00, când este programată deschiderea oficială, apoi zilnic, vizitatorii sunt așteptați să ne treacă pragul între orele 10.00 și 18.00, iar duminică, pe 1 noiembrie, programul Indagra se va încheia la orele 16.00. Ca și în anii trecuți, oferta Indraga este una foarta variată, iar experiența pe care o veți trăi aici este una de neegalat!

    480660_551039381645746_1551537388_n


    Te-ar mai putea interesa

    Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina – suspect într-un caz de corupție cu terenuri agricole Ce așteptări au fermierii de la viitorii europarlamentari. Manifestul în 7 puncte al Copa-Cogeca O mare fabrică românească de pâine a fost cumpărată de străini