• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Indagra 2015: Programul evenimentului Romexpo ajuns la cea de-a XX-a ediție – UPDATE

    agrointeligenta.ro -

    Indagra 2015 – cel mai mare târg din domeniul agricol organizat în Romania va avea un program la fel de bogat ca și cel din anii precedenți. Ajunsă la cea de-a 20-a editie, manifestarea găzduiește anul acesta peste 470 de expozanți din 23 de țări și va cuprinde, împreună cu evenimentele conexe, toți cei circa 40.000 de metri pătrați ai Romexpo!

    Iată care este programul Indagra 2015 (în curs de actualizare)

    Miercuri, 28 octombrie, ora 9.45 – Deschiderea oficială în fața Pavilionului Central, în prezența ministrului agriculturii Daniel Constantin, fiind așteptat și președintele României, Klaus Iohannis.

    Joi, 29 octombrie, ora 9.00, la Sala Madgearu (H2) – „Agricultura biologică ăn România: un mare VIITOR? – O dezbatere cu autoritățile, societățile agricole și traderii”. Eveniment organizat de Camera de Comerț Italiană pentru România

    Joi, 29 octombrie, ora 10.00 – Conferinţă organizată de Direcţia Generală Pescuit – AMPOP cu tema „POPAM și noua perspectivă pentru sectorul de pescuit și acvacultură din România”. În cadrul acesteia, secretarul de stat George Turtoi va face o prezentare a sumelor alocate şi a obiectivelor prioritare, precum şi a noutăţilor POPAM 2014-2020.

    Vineri, 30 octombrie, ora 10.00, la Sala Titulescu – Conferința „PNDR 2014 – 2020: 2015 – primul an de implementare. Perspective 2016”. În cadrul evenimentului, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel CONSTANTIN, va vorbi celor prezenţi despre contribuția PNDR 2014-2020 la dezvoltarea agriculturii și a spațiului rural din România.

    Sâmbătă, 31 octombrie, la ora 13.00, în cadrul INDAGRA, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Daniel CONSTANTIN, va acorda premiile pentru «Fermierul Anului 2015». Cea de-a doua ediție a singurului eveniment de anvergură națională oferă prilejul de a face cunoscute eforturile și rezultatele deosebite înregistrate în acest an de producători agricoli din întreaga țară, fiind premiaţi atât cei care derulează activități în sectorul vegetal și în zootehnie, cât şi tineri fermieri.

    Sâmbătă, 31 octombrie, ora 15.00, Sala Brâncuși – Balul Fermierului și Lansarea ediției speciale a revistei Agrointeligența ”Top 100 cei mai puternici fermieri – 2015”

    Logo Balul Fermierilor

    Balul Fermierilor este una dintre manifestările ce tind să devină de referință în agricultura românească.
    În premieră, anul acesta, evenimentul se va desfășura în cadrul Indraga, sâmbătă – 31 octombrie, începând de la ora 15.00, în Sala Brâncuși a Complexului Romexpo.
    Balul Fermierilor va fi marcat de lansarea Top 100 cei mai puternici fermieri – ediția 2015, ediție specială a revistei Agrointeligența, precum și de reuniunea într-un cadru informal al celor mai importanți oameni din agricultură.
    Balul Fermierilor se desfășoară sub înaltul patronaj al ministrului agriculturii, domnul Daniel Constantin, și are ca parteneri principali cele două puternice organizații din sectorul agricol: Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România – LAPAR și Federația Națională Pro Agro.

    Târgul Indagra 2015 este deschis vizitatorilor între prele 10.00-18.00 începând de miercuri, 28 octombrie, și până sâmbătă, 31 octombrie. Programul de duminică este între orele 10.00-16.00. Accesul se face pe bază de bilet (se plătește la intrare sau se poate achiziționa online) sau invitație.

    În aceeași perioadă cu Indagra 2015, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo se vor desfășura alte 3 evenimente cu tematici complementare: Indagra Food – Târg internațional pentru industria alimentară, All Pack – Expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și echipamente specifice, Expo Drink&Wine – Târg de vinuri, băuturi alcoolice și non-alcoolice.


    Te-ar mai putea interesa

    Subvenții APIA la ovine/caprine, reguli finale: Berbecii cu origine și adeverința de la asociații – eliminate! Când se seamănă semințele de roșii Preț carne 2024. Cât costă un kilogram de carne de porc cumpărată de la un mic fermier

    Ultimele știri

    Cod galben de vânt în 15 județe. Rafalele pot atinge 90 km/h România – primul loc în UE anul trecut la suprafața cultivată cu porumb și floarea-soarelui Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu