Creșterea animalelor

Ajungeți la Indagra? Puteți câștiga o văcuță “pusă la bătaie” de Holland Dairy House

Vizitatorii care ajung la Târgul Indagra au oportunitatea în acest an să câștige o văcuță din rasa Holstein oferită de Holland Dairy House. Tot ce trebuie să facă este să completeze un chestionar care poate fi găsit la standul companiei care este amenajat în Pavilionul C2 până cel mai târziu sâmbătă 31 octombrie, orele 16.00. Fericitul câștigător va fi anunțat duminică 1 noiembrie la orele 12.00, în standul Holland Dairy House.

”Toți vizitatorii sunt așteptați aici să depună chestionarul pentru acest premiu fabulos. Practic oricine ne trece pragul standului poate pleca acasă cu o văcuță adevărată. O singură persoană, desigur. Din cauză unor probleme de spațiu nu am putut aduce vaca aici dar sâmbătă cel mai probabil vizitatorii o și pot vedea”, ne-a declarat un reprezentant al companiei.

holland

Despre Holland Dairy House

Sub acoperișul Holland Dairy House România colaborează 11 companii olandeze, care își desfășoară activitatea în domeniul producerii și procesării laptelui. Misiunea specialiștilot este de a sprijini dezvoltarea durabilă a sectorului produselor lactate din întreaga lume, folosind caracterul și calitățile specifice ţării în care ne desfășurăm proiectele.

Scrie un comentariu