• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Indagra 2015. Promoții la standul Mecanica Ceahlău: Reduceri de 10% la toate echipamentele companiei

    Gabriela Gimbășanu -

    Târgul Indagra are porțile deschise până duminică la orele 16.00 așa că dacă nu ați vizitat încă standurile mai aveți timp să faceți asta, întrucât, puteți găsi tot ce aveți nevoie, de la animale de rasă, pomi fructiferi, produse tradiționale, dar mai ales utilaje și echipamente. Multe dintre companiile prezente aplică reduceri substanțiale pentru cei mai hotărâți dintre fermieri. Astfel că la standul Mecanica Ceahlău găsiți utilaje mai ieftine cu 10% față de prețul de catalog, reducere ce se aplică doar pe durata târgului INDAGRA și este valabilă pentru toată gama de utilaje din portofoliul companiei.

    DSC_0056 (2)

    Combinatorul Solaris 5 costă 100.000 lei

    Specialiștii de la Mecanica Ceahlău îi așteaptă pe toți fermierii români cu utilaje de ultimă generație iar atracția expoziției este combinatorul Solaris 5. ”Din categoria utilaje noi, avem combinatorul Solaris 5, de 5 metri, care are prețul promoțional de 100.000 lei, ofertă valabilă până la data de 30 noiembrie. Mai avem grapa cu talere independente, Magnum 4, de 4 metri, un alt produs prezentat în premieră. Și plugul  OPTIM cu 3, 4 și 5 trupițe este o noutate cu care îi întâmpinăm pe agricultori. Celelalte utilaje expuse nu sunt noi, dar au fost tot timpul îmbunătățite, atât ca aspect, cât și ca reglaje ale organelor active”, a declarat pentru Agrointeligența Sorin Moleșag, director operațional al companiei Mecanica Ceahlău.

    DSC_0059 (2)

    Cei mai mulți cumpărători apar la sfârșit de săptămână

    Se pare că primele două zile de Indagra nu au fost așa de aglomerate iar fermierii sunt așteptați să vină la sfârșit de săptămână. ”În ceea ce privește numărul de vizitatori interesați să achiziționeze utilaje, de dimineață am avut ceva agitație, după amiază însă nu prea am avut mulți interesați de utilaje. Din experiență am învățat că începând de vineri, sâmbătă, duminică apar din ce în ce mai mulți fermieri interesați să-și achiziționeze un utilaj agricol, unii chiar fiind dispuși și să plătească cash pentru el. În general la expozițiile de profil vindem destul de multe utilaje pentru că fermierii profită din plin de reducerile de preț pe care compania le practică pe perioada târgurilor. O altă categorie de fermieri, sunt cei care nu prea au timp să meargă pe la târguri și când ajung și văd un utilaj nou vor să-l cumpere fără să mai stea pe gânduri, sunt atât de încântați încât vor să-l ia pe loc ”, ne-a spus reprezentantul companiei Mecanica Ceahlău.

    Mecanica

    Fermierii pot cumpăra utilajele prin credite bancare cu dobânzi preferențiale

    Cei care doresc să-și achiziționeze un utilaj din gama Mecanica Ceahlău, dar nu au resursele financiare pentru a cumpăra unul, compania are parteneriat cu două instituții financiare, care pot oferi dobânzi preferențiale la credite. ”Fermierii care nu dispun de sumele de bani necesare pentru achiziționarea echipamentelor, pot apela la credite bancare, de la cele 2 bănci cu care noi avem parteneriate: NexteBank sau Libra Bank. Cu cele două bănci avem negociate procente foarte bune pentru dobândă, pentru cei care doresc să achiziționeze un utilaj agricol de la noi, aceste procente sunt preferențiale, acordate doar companiei noastre. Bineînțeles că dacă fermierii au lucrat cu alte băncii și primesc oferte mai bune din alte părți pot face asta”, a adăugat Sorin Moleșag.

    Compania oferă suport fermierilor pentru redactarea dosarului de creditare

    Specialiștii de la Mecanica Ceahlău oferă fermierilor tot suportul necesar pentru completarea dosarului de finanțare pentru creditul destinat achiziției utilajului produs de companie. ”Ajutăm fermierul să-și facă dosarul de finanțare. Oferim consiliere gratuită și fermierul poate veni la noi la birou și să completeze dosarul de finanțare. Durata de timp în care fermierul primește creditul variază în funcție de cât de repede se mișcă fermierul, adică cât de repede face rost de actele necesare pentru dosarul de finanțare. Banii se pot primi și într-o săptămână asta dacă fermierul este motivat și are totul în regulă”, ne-a vorbit specialistul companiei Mecanica Ceahlău.


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierul Alexander Degianski a semănat floarea-soarelui și a intrat la porumb: ”Ne adaptăm în funcție de loc” Tractor făcut scrum în fermă. Paguba este totală Ofertă la tractorul Zetor Fronterra de 136 CP cu dotări premium și garanție: 65.500 de euro

    Ultimele știri

    Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii Porumbul de talie mică de la STINE a fost desemnat produsul anului în SUA România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE