• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Proprietarul Lactate Brădet: ”Haideți să facem un brand al românilor, vă pun la dispoziție fabrica familiei noastre!”

    agrointeligenta.ro -

    Proprietarul fabricii Lactate Brădet lansează provocarea anului. Într-o postare pe pagina de Facebook a societății argeșene, Marius Badea propune crearea unei companii 100% românești în care cetățenii să contribuie la crearea unui brand al românilor, un produs care să fie rezultatul contribuției tuturor celor care vor să se implice.

    ”Vreau să vă propun ceva inedit. Nu știu dacă se poate, dar lansez o idee și vă rog să o analizați. Dumneavoastră ați facut ”Lactate Brădet” un brand cunoscut național. Eu cred că este normal ca acest nume foarte drag mie să vi-l dau dvs pentru că nu este meritul meu și el trebuie să se întoarcă la cei ce l-au creat cu adevărat. Haideți să facem un brand al românilor, un produs românesc pentru noi, să știm cu adevărat ce mâncăm, să știm cu adevărat ca produsul are un pret corect si o calitate deosebita, să fim siguri că putem să-l dăm copiilor noștri și nimeni să nu-l mai poată contesta. Vrem din toata inima să împărțim cu dvs tot ce am realizat în acești 15 ani”, scris Marius Badea în postarea de pe Facebook, mulțumind totodată celor care s-au dovedit solidari cu el și afacerea familiei sale. ”Am înțeles mai bine ca niciodată ce înseamnă să fim uniți și vă iubesc enorm de mult pentru acest lucru. Am înțeles încă o dată că lucrurile materiale sunt trecătoare li nu trebuie sp ne legăm de ele”, a mai scris Marius Badea.

    Producătorul argeșean de lactate vine și cu explicații cum s-ar putea materializa ideea sa, o premieră pentru România:

    ”Rog persoanele care au studii în domeniu să ne spună dacă se poate face, total transparent, ceea ce vă propun în rândurile de mai jos:
    Crearea unei companii la care să participe toți cetățenii care doresc, fiecare cu cât doresc. Eu personal vreau să mă implic cu voia dvs să realizăm cea mai mare fabrică de lactate a Produsului Românesc. Vrem să folosim experiența noastră pentru a realiza o companie care să urmarească cu prioritate maximă interesele cetățeanului român. Eu pun la dispoziție, toate activele firmei noastre cu bune și rele, dvs celor care ne-ați susținut necondiționat. România a fost sărăcită în toți acesti ani de tot ce a avut. Haideți să ne unim forțele cu toții și chiar să facem o companie a românilor de care să fie mândru fiecare, de la mic la mare, orice copil sau cetățean ce trăiește în România. O companie românească care să investească în casa ei, o companie care să producă pentru comunitatea ei produse sigure și sănătoase. Am să ma implic total pentru a realiza acest proiect dacă dvs doriți, dacă aveti încredere și credeți că este posibil. Dumnezeu să ne ajute!”, semnează Marius Badea în numele său și al întregii sale familii.

    Vă reamintim că la începutul acestei săptămâni o cantitate de brânză de vaci a fost depistată ca fiind contaminată cu E.coli, bacteria care a îmbolnăvit mai mulți bebeluși și a cauzat moasrtea a trei dintre acești micuți pacienți. Lotul de brânză fusese produse la fabrica Lactate Brădet din județul Argeș, însă ulterior, oficialii de la DSV au declarat că moartea copiilor nu putea avea legătură cu acest produs. Mai mult, ulterior, membri ai familiilor copiilor internați au declarat presei că nu au consumat brânzeturi de la Brădet, iar analizele ANSVSA au indicat că laptele din care a fost produsă brânza contaminată era conform. În acest interval, produsele Lactate Brădet au fost retrase de la rafturi și până îna cest moment, un singur mare retailer a anunțat că dorește să colaboreze în continuare cu producătorul argeșean.


    Te-ar mai putea interesa

    Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe

    Ultimele știri

    Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini Au apărut, în piață, primele roșii românești. Prețul lor – dublu față de cel al cărnii