Reţete de marketingUtilaje și tehnologii

Oferta FRISOMAT la AgriPlanta: 20% DISCOUNT pentru TOATE halele metalice

Compania Frisomat România sărbătorește 20 de ani de activitate pe piața din România, moment aniversar marcat și cu ocazia participării producătorului de hale metalice la Expoziția AgriPlanta – Romagrotec ce va avea loc la Fundulea, între 19 și 22 mai.

Oferta specială pe care Frisomat România a pregătit-o fermierilor care vor participa la eveniment include și o reducere de 20% la TOATE halele metalice.

”Dorim să sărbătorim această aniversare alături de fermieri. La 20 de ani de activitate oferim 20% discount pentru toate ofertele calculate și contracte semnate în cadrul Târgului AgriPlanta Fundulea!”, au anunțat oficialii Frisomat România.

DeltaPlus – un nou tip de hală metalică pentru agricultură

Tot în cadrul târgului, Frisomat România va lansa în premieră și un nou tip de hală. Este o hală special concepută pentru agricultură (depozit cereale, depozit legume, garaj utilaje), zootehnie (fermă), depozitare sau producție.

”Am ascultat recomandările clienților noștri și am dezvoltat un nou tip de hală metalică: DeltaPlus. O hală pentru suprafețe medii, la un preț imbatabil pentru piața din România”, a declarat Ionuț Rădulescu, Director Comercial Frisomat România.

Consultanță specializată la standul Frisomat de la Agriplanta

Fermierii care vor vizita standul Frisomat România (E55 – ușor de reperat pentru că o să vedeți acolo hala metalică DeltaPlus expusa la scară 1:1), vor putea primi informații complete despre cum beneficia de oferta constructorului de hale metalice: 20% discount pentru toate ofertele calculate și contractele semnate pe durata târgului.

Mai multe detalii despre ofertă și prețurile pentru halele metalice construite de Frisomat România găsiți pe www.frisomat.ro.

2 comentarii

    1. Intr-adevar pretul cotatiei minereului de fier la bursa din Londra este la pretul istoric din 2009, insa din pacate producatorii de materii prime prelucrate – otel – au decis sa reduca productiile, astfel incat sa mentina un deficit de materii prime pe piata, astfel chiar ridicand pretul. In ciuda acestui fapt, Frisomat a mentinut pretul halelor, avand un stoc considerabil care ne posibilitatea de a oferi cele mai bune solutii constructive la un pret competitiv. Va asteptam la AgriPlanta – Fundulea pentru a vedea la scara 1:1 noua hala Frisomat-DeltaPlus oferit alaturi de toate sistemele constructive – hale metalice – la un discount aniversar de 20% (hala metalica neizolata). Stand E55.

Scrie un comentariu