• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Mecanica Ceahlău: Echipamente de nouă generație și promoții atractive pentru fermieri

    agrointeligenta.ro -

    Mecanica Ceahlău, unul dintre cei mai activi producători de utilaje agricole din România, a atras atentia publicului prezent recent la târgul AgriPlanta de la Fundulea, expunând noua serie de echipamente realizate în concept propriu și produse la fabrica din Piata Neamț. Utilajele au dotări tehnice care asigură noi functionalități și permit îmbunătățirea rezultatelor obtinute în teren pe parcursul tuturor tipurilor de lucrări agricole.

    În premieră pentru fermierii din zona de Sud-Est a țării, producătorul român a expus, în cadrul AgriPlanta, cea mai nouă generație de echipamente disponibilă pe piață în 2016: Grapa cu discuri independente și lățime de lucru de 4 m – Magnum 4; Combinatorul cu lățimea de lucru de 4 m – Solaris 4, respectiv Plugul ușor cu 4 trupițe Optim 110/4, toate lansate anul acesta.

    Pavilionul Mecanica Ceahlău a găzduit și o serie de echipamente din gama concepută în 2015, foarte bine primite de către fermieri: Prășitoarea CFM 7; Semănătoarea pe 6 rânduri pentru plante prășitoare cu brăzdar dublu disc SPM 6DF și Semănătoare pe 29 rânduri pentru păioase cu brăzdar dublu disc SUP 29DKTM, cu dotări suplimentare.

    Pe lângă utilajele proprii, Mecanica Ceahlău a pus la dispoziția participanților și două modele de tractoare Steyr, prezente în portofoliul producătorului roman și expuse ca recomandare pentru fermierii interesați să își îmbunătățească parcul propriu de utilaje inclusiv la acest capitol. În portofoliul companiei se regăsesc de asemenea și echipamentele de erbicidat Projet.

    Mecanica Ceahlău a lansat cu ocazia AgriPlanta o serie de oferte care cuprind prețuri promoționale pentru achiziționarea mai multor modele de pluguri, grape cu discuri și semănători.

    Oportunitatea este deschisă până la sfârșitul lunii iunie, iar detalii pot fi consultate pe www.mecanicaceahlau.ro/promotii

    Grapa MAGNUM 4
    MAGNUM 4 aduce o serie de avantaje importante care vin în ajutorul fermierilor pe parcursul lucrărilor de pregătire a patului germinativ (până la 10 cm), cât și a prelucrării miriștii și poate fi utilizat în sistemele agricole tradiționale și, de asemenea, în condiții de prelucrare minimă a solului.
    Grapa are viteze mari de operare, de până la 15 km/h, și o eficiență crescută în teren datorită randamentului său ridicat, cu o productivitate care poate ajunge până la 3.4 hectare pe oră. Utilajul asigură o pătrundere excelentă în sol chiar și în cele mai grele condiții și execută o copiere perfectă a profilului terenului, fiind ușor de manipulat și protejat la suprasarcini.

    Magnum 4

    Plugul ușor cu 4 trupițe OPTIM 110/4
    Este conceput pentru a optimiza operațiunea de arat, permițând scăderea cu aproximativ 30% a costurilor de mentenanță, și o eficiență crescute în lucru. Plugurile mențin o înaltă calitatea a solului și o încorporare eficientă a resturilor vegetale, având foarte bună manevrabilitate și fiabilitate în teren. Lățimea de lucru a acestora poate fi reglată pentru a adapta utilajul diferitelor tipuri de sol, având o productivitate mare. Gama de pluguri ușoare a fost special creată pentru a satisface nevoile fermierilor cu tractoare al căror necesar de putere începe de la 90 CP.

    SOLARIS 4
    Asigură pregătirea patului germinativ după arat sau după scarificat și permite prelucrarea terenul printr-o singură trecere, datorită diversității operațiunilor de lucru înglobate în una singură. Combinatorul realizează o prelucrare în adâncime a terenului, lăsând în urmă un pat germinativ nivelat și pregătit pentru lucrările de însămânțare. Vitezele de lucru de până la 15 km/h și productivitatea crescută permit diminuarea timpului necesar prelucrării terenului și o mai bună organizare a lucrărilor agricole.


    Te-ar mai putea interesa

    A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA