• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Timac Agro Romania și Euralis Semințe – împreună pentru recolte bogate !

    agrointeligenta.ro -

    Compania TIMAC AGRO ROMANIA împreună cu partenerul EURALIS SEMINȚE lansează promoția pentru fermieri „Împreună pentru recolte bogate!

    Timac Agro România și Euralis Semințe sunt cunoscute ca două companii cu soluții inovatoare în domeniile în care activează iar preocuparea comună, aceea de a ajuta fermierii să realizeze o agricultură durabilă cu profitabilitate crescută a dus la conceperea unui program care să vină în întâmpinarea fermierilor cu soluții complete de nutriție vegetală și semințe hibride de înaltă performanță.

    Astfel, fermierii care folosesc cumulat produse Timac Agro Romania și Euralis Semințe vor obține avantaje financiare suplimentare.

    Campania de Marketing „Împreună pentru recolte bogate!” se desfășoară până pe 30.09.2016, pe teritoriul României, și se adresează fermierilor persoane fizice și juridice care achiziționează in în acest interval produsele Timac Agro România și Euralis Semințe.

    Produsele Timac Agro Romania ce vor fi promovate în timpul Campaniei de Marketing sunt produsele din gamele NPK și Microgranulat

    GAMA Denumire produs
    NPK EUROFERTIL TOP 38 NP
    EUROFERTIL TOP 53 NPS
    EUROFERTIL TOP 51
    EUROFERTIL TOP 49 NPS
    DUOFERTIL TOP 38
    DUOFERTIL TOP 40
    EUROFERTIL TIMASTART 38
    EUROCEREAL 30
    EUROCEREAL 34
    DUOFERTIL 38
    Microgranulat PINKSTART

    GREENSTART

    Produsele Euralis Semințe ce vor fi promovate în timpul Campaniei de Marketing sunt semințe de rapiță de toamnă,  produse din gama Premium, ce vor putea fi achiziționate în cadrul unei promoții dedicate fermierilor care achiziționează simultan produse Timac și Euralis Semințe, beneficiind de 2 saci gratuit la fiecare 5 saci cumpărați.

    Hibrid Maturitate
    ES JASON SEMI-TIMPURIU
    ES ODICE SEMI-TARDIV
    ES IMPERIO SEMI-TARDIV
    ES MERCURE SEMI-TARDIV

    Mecanismul de funcționare al Campaniei de Marketing „Împreună pentru recolte bogate!” poate fi consultat accesând www.ro.timacagro.com.

    Despre TIMAC AGRO ROMÂNIA

    TIMAC Agro România, societate specializată în nutriţie vegetală, propune producătorilor agricoli produse de calitate adaptate fiecărei culturi şi oricărui stadiu de vegetaţie, în vederea creşterii productivităţii.

    TIMAC AGRO face parte din grupul Roullier care, de 57 de ani, urmează căile cele mai novatoare și ambițioase, pentru a răspunde provocărilor alimentare mondiale. Grupul Roullier a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri în creștere, de 3,14 miliarde euro și a atins un efectiv de 8.000 angajați, cu o prezență în 100 de țări, beneficiind de 77 de unități de producție. Grupul Roullier beneficiază de sprijinul a 400 de cercetători și ingineri în inovare.

    Mai multe detalii despre activitatile Timac Agro Romania gasiti accesand www.ro.timacagro.com.

    Despre EURALIS SEMENCES

    Euralis Semences este Divizia de Semințe a Grupului EURALIS, o cooperativă franceză. Compania este specializată în cercetarea, producția și distribuția hibrizilor pentru culturile de porumb, floarea-soarelui, sorg, soia și rapiță. Anual, compania reinvestește 13% din cifra de afaceri în cercetare.

    Cu peste 20% cotă de piață în țările din Europa de vest, Euralis Semences este unul dintre liderii europeni pe piața de floarea-soarelui. EURALIS oferă una dintre cele mai largi și complete game de hibrizi de floarea-soarelui, fiind prezentă pe toate segmentele acestei culturi. Cu 11 filiale în Europa, Euralis Semences și-a dublat cifra de afaceri în ultimii cinci ani și are ambiția de a continua această dezvoltare internațională, pentru a valorifica materialul său genetic deosebit de performant.

    Mai multe detalii cu privire la Euralis Semințe în România găsiți accesând www.euralis.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd