Ştiri agricoleStrategii de afaceri

EURALIS anunță numirea unui nou Executive Manager Business Unit Marea Neagră (Black Sea B.U.)

Euralis Semințe, companie franceză, producător și distribuitor de semințe cu genetică de înaltă calitate pentru cultura mare, anunță nominalizarea unui nou Executive Manager Business Unit Marea Neagră, în persoana lui Gilles Tambourre, începand cu data de 1 septembrie 2016.

Gilles Tambourre va coordona și administra dezvoltarea comercială și operațională a întregului Business Unit Marea Neagră, care cuprinde următoarele țări: România, Bulgaria, Republica Moldova, Turcia și Ucraina.

După o investiție și dezvoltare de peste 6 ani pe piața din România, strategia noastră de dezvoltare și focusul principal pentru anii următori va continua să fie tot România, pentru a ne consolida și mai mult poziția pe piața de porumb și oleaginoase, cu ajutorul deja cunoscuților noștri hibrizi cu genetică de ultimă generație la porumb – Tropical Dent® și hibrizii de floareasoarelui din gama OR Master® , hibrizi cu dublă protecție împotriva Orobanche prin rezistența genetică a acestora și sistemul de producție Clearfield® și Clearfield® Plus. Cu o investiție anuală, susținută, de peste 13% din cifra de afaceri în Cercetare și Dezvoltare, continuăm să lansăm hibrizi noi, de ultimă generație, pe toate segmentele de cultură mare, pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente așteptări ale clienților noștri: distribuitori și fermieri”, a declarat Gilles Tambourre la preluarea funcției.

Cu o experiență profesională de peste 18 ani în Divizia de Agricultură din cadrul Grupului EURALIS, Gilles Tambourre s-a ocupat în ultimii ani de strategia comercială a inputurilor în viticultură și dezvoltarea afacerii în regiunea Bordeaux din Franța. Gilles Tambourre este cetățean francez și va fi locat la sediul din București al companiei.

Scrie un comentariu