• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • AgriSo – singura companie din România care participă la târgul Gitex Technology Week 2016, Dubai

    Gabriela Gimbășanu -

    AgriSo – aplicația românească pentru managementul fermelor este singurul reprezentant selectat din țara noastră pentru a participa la Târgul Gitex Technology Week 2016, eveniment carese va desfășura în Dubai în perioada 16-20 octombrie. Târgul va reuni cei mai mari specialiști din domeniul IT, oamenii care au un cuvânt greu de spus în acest domeniu.

    AgriSo va participat în calitate de StartUp și concurează alături de alte 280 de companii din întreaga lume pentru premiul de 130.000 dolari.

    Participarea la Gitex Technology Week oferă posibilitatea de promovare la al treilea cel mai mare târg IT din lume, dar și cel mai mediatizat târg din Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Asia de Sud. AgriSo este participant ca și StartUp și concurează alături de alte 280 companii pentru premiul de 130.000 dolari. De menționat este faptul că, în acest an suntem singurul StartUp participant din România”, se arată în comunicatul retrimis Agrointeligența.

    Citiți și: Cum au reușit verii Stănescu să economisească 300.000 de euro într-un an la Agromec Vișina

    În cadrul târgului, activitatea de promovare va fi îmbinată cu acumularea de cunoștințe noi, astfel că organizatorii vor permite susținerea unor conferințe ce vor atinge subiecte de actualitate din industria IT precum: Big Data, Securitate Cloud, Tehnologie financiară și Strategii digitale.

    Evenimentul implică o rețea activă de peste 25.000 de directori executivi din domeniul bancar, sectorul public, industria petrolului și a gazelor, educație și sănătate. De asemenea, vor fi prezenți peste 139.000 de profesioniști din industrii cheie precum: SME Zone, Software, Hardware, Network and Security, Gulfcomms, Cloud Confex, Consumer Tech, Digital Marketing, Government, Mobile Apps & Content World și Card Tech.

    Despre AgriSo

    AgriSo este aplicația momentului în agricultură, creată de doi tineri care activează în sectorul agricol – Mihai și  Stănescu din județul Olt, putând fi folosită cu ușurință pe telefon, laptop sau tabletă fiind foarte ușor de utilizat de cărte fermieri. Este o aplicație modernă ce folosește tehnologie de ultimă generație pentru a veni în ajutorul fermierilor. De la o evidență mai bună a costurilor pentru creșterea productivității, rotația culturilor, măsurători ale solelor și introducerea altor date noi, dar și măsurători ale operațiunilor efectuate în câmp zi de zi ca și suprafață lucrată, monitorizarea utilajelor, viteza sau numărul de ore în care a staționat operatorul cu motorul pornit, până la declarații APIA, evidența diferitelor cantități de input-uri aplicate pe fiecare solă în parte, a cantităților recoltate din fiecare solă, a soiurilor celor mai productive, precum și multe alte funcții foarte utile pentru fermieri.

    Aplicația AgriSo a fost testată pentru prima dată în ferma Agromec Vișina o afacere cu 3.600 de hectare din județul Olt, administrată de verii Ștefan și Mihai Stănescu. La numai un an de la utilizarea aplicației la ferma Agromec Vișina s-a făcut economie de 70 de tone de tone de motorină și, în total, când s-a tras linie, afacerea s-a rentabilizat cu 300.000 de euro.


    Te-ar mai putea interesa

    Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos Abatorul familiei Gagea exportă carne de oaie în 13 țări: ”Vrem să producem Nuggets de miel” A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia

    Ultimele știri

    Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului Polonia: Fermierii – subvenție de 250 euro/ha pentru grâul vândut până pe 10 martie Fermele și cooperativele pot accesa un nou ajutor pentru gunoiul de grajd