• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • FOTO. DEMO SHOW. Un eveniment cu utilaje de top, organizat de IPSO AGRICULTURĂ pentru fermieri

    Gabriela Gimbășanu -

    DEMO SHOW – o desfășurare de forțe marca IPSO Agricultură! În data de 14 octombrie, într-o zi autentică de toamnă, compania le-a făcut fermierilor veniți în localitatea Traian, județul Neamț, o prezentare-maraton a utilajelor și echipamentelor din portofoliu. La eveniment au fost prezenți atât agricultori din zona Moldovei, cât și oaspeți veniți din alte țări europene și nu mai. Spectacolul dedicat utilajelor John Deere și echipamentelor Bednar FMT și Kuhn a reunit companii și specialiști veniți din Germania, Franța, Marea Britanie și Turcia.

    dsc_0545

    Vremea tipică pentru mijlocul toamnei în Moldova – cu umezeală multă și vânt, nu au permis ”căprioarelor verzi” să ”zburde” la demonstrația programată de dealerul John Deere în România. De precizat că evenimentul IPSO Agricultură a avut loc la finele a patru zile de ploi, ceea ce a făcut imposibilă prelucrarea solului. Din acest motiv, tractoarele, combinele dar și echipamentele agricole au defilat în fața fermierilor într-o prezentare puțin diferită față de ceea ce erau obișnuiți până acum agricultorii din zona Moldovei. Chiar și așa, fermierii au putut vedea ”pe viu” soluțiile adaptate pentru toate tipurile de ferme – de la cele mici, la cele foarte mari.

    dsc_0776

    dsc_0540

    Cuvântul de deschidere i-a aparținut lui Radu Meșină, specialist în vânzarea combinelor din cadrul companiei IPSO Agricultură.

    Ne-am propus să vă prezentăm o serie de utilaje care pot realiza întreaga tehnologie de cultivare a porumbului, începând cu pregătirea patului germinativ și până la recoltare. Totul într-un grupaj de 8 tractoare și trei combine de recoltat. Tractoarele vor fi prezentate în agregat cu o serie de utilaje de la firmele Bednar FMT și Kuhn, partenerii noștri. De asemenea, vom avea și un încărcător frontal de la Manitou. Nu am încercat niciodată să vă vindem un utilaj, ci am încercat să vă oferim soluția potrivită pentru ferma dumneavoastră. Nu ne mulțumește să vă dăm un utilaj, dorim să oferim o soluție, să vă dăm ceea ce aveți dumneavoastră nevoie. Vom încerca să ne perfecționăm în permanență echipa astfel încât să fim la cele mai înalte standarde”, a declarat în deschiderea evenimentului Radu Meșină, specialist în vânzarea combinelor din cadrul companiei Ipso Agricultură.

    De la 24 la 380 de angajați

    În cei 20 de ani de activitate, IPSO a crescut și a devenit un lider pe piața de mașini și utilaje agricole din România. Dacă în urmă cu 12 ani, dealerul avea 24 de angajați, astăzi a trecut de 380 de persoane care lucrează în folosul fermierilor. Succesul unei echipe nu depinde numai de numărul oamenilor, de ceea ce fac ei, ci în primul rând de încrederea pe care acești fermieri o acordă utilajelor comercializate de IPSO Agricultură.

    Pentru noi, anul 2016 este un an special, un an aniversar, un an de bilanț și de stabilire a unor noi ținte. Este anul în care împlinim 20 de ani de activitate, iar evenimentul de azi este strâns legat de această aniversare pentru a reflecta activitatea noastră din 1996 și până astăzi. Ne dorim și ne-am bucura ca și peste 20 de ani să fim tot împreună, să fim uniți cum suntem și astăzi deoarece uniunea face puterea”, ne-a mai spus specialistul IPSO Agricultură.

    dsc_0568 dsc_0600 dsc_0608 dsc_0672

    8 centre regionale și 15 puncte de vânzare pentru piese de schimb

    În numai doi ani, compania IPSO Agricultură a inaugurat trei centre regionale – unul la Mogoșoaia, altul la Roman și unul la Timișoara. În ciuda faptului că au ajuns să dețină 8 centre regionale dotate la cele mai înalte standarde, extinderea companiei nu se oprește aici. În perioada următoare, dealerul de utilaje agricole își propune să se extindă și către alte centre agricole, tocmai pentru a fi cât mai aproape de fermieri.

    dsc_0739 dsc_0749 dsc_0762 dsc_0766 dsc_0819

    În acești ani am reușit să trecem frontierele țării. Vindem și în Croația, Ungaria și nu ne vom opri aici. Pentru a fi mai aproape de dumneavoastră. În cei 20 de ani, IPSO Agricultură și-a dezvoltat cea mai mare rețea de distribuție din țară care cuprinde 8 centre regionale. De asemenea, aveți nevoie de piese de schimb mai aproape de dumneavoastră și astfel avem centre de piese de schimb în Botoșani, Carei, Alba-Iulia, Alexandria, Giurgiu, Ulmeni, Ovidiu și recent în Buzău. Extinderea noastră continuă și așa că vă rugăm să rămâneți alături de noi și promitem că nu vă vom dezamăgi”, ne-a vorbit reprezentantul companiei.

    Nr. 1 pe piața utilajelor agricole din România

    Potrivit lui Radu Meșină, toate aceste realizări pot fi rezumate printr-o cifră: Unu. Numărul unu. IPSO Agricultură este numărul unu pe piața de mașini agricole comercializate în România încă din 2009.

    Este o piață în care noi spunem că suntem lideri, dar în realitate fermierii sunt liderii, ei sunt cei care ne-au condus până în acest punct. Ne-am propus să ne vedem și peste 20 de ani și în acest scop am zis să ne așezăm cât mai comod, să fim gazde primitoare, mai buni decât am fost până acum. Pentru asta, în ultimii doi ani am deschis un centru nou la Timișoara, unul la Mogoșoaia, centrul de la Roman care a fost inaugurat anul acesta. Vă asigur că aceste centre nu sunt ultimile, vor mai veni și altele, în alte regiuni”, a întărit Radu Meșină, specialist în vânzarea combinelor din cadrul companiei Ipso Agricultură.

    Prezentarea din județul Neamț a început cu tractoarele marca John Deere echipate cu diverse soluții de prelucrare a solului și de înființare și întreținere a culturii de porumb marca Kuhn și Bednar FMT. De asemenea, către sfârșitul show-ului și-au făcut apariția și soluțiile pentru recotat porumbul, combinele verzi care reușesc să strângă recolta într-un timp foarte scurt. La sfârșit, prezentarea a fost încheiată de încărcătorul frontal marca Manitou și cu tradiționala tombolă, unde trei dintre cei mai norocoși fermieri au primit premii speciale.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus Când se plantează roșiile în grădină – calendar Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA