• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • INDAGRA 2016: Consultanță gratuită privind accesarea fondurilor europene la standul AFIR. Informații despre subvenții, la cel al APIA

    Roxana Dobre -

    Ocazie UNICĂ pentru fermieri! Producătorii agricoli au oportunitatea timp de 5 zile să afle de la cei mai buni specialiști care sunt ultimele noutăți în privința accesării fondurilor europene dar și a subvențiilor agricole. Astfel, fermierii care ajung în această săptămână la cel mai mare eveniment expozițional dedicat sectorului agricol – INDAGRA 2016 pot obține, în mod absolut gratuit, informații de la specialiștii celor două agenții de plăți, APIA și AFIR!

    Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că participă, cu stand propriu, în perioada 02 – 06 noiembrie 2016, la cea de-a XXI-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2016.

    Standul se află în pavilionul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (platforma 12, Stand 12). Agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi respectiv de la bugetul naţional.

    De asemenea, APIA anunță că vineri, 4 noiembrie 2016, reprezentații agenției de plăți vor participa la conferința tematică „PNDR 2014-2020 – Prezent și viitor”. Evenimentul se va desfăşura începând cu ora 12:00 în cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO, sala Eminescu. Agenția va fi reprezentată la conferință de către Directorul General, domnul Adrian Pintea, care va susține o prezentare privind Măsurile de dezvoltare rurală PNDR 2014 – 2020 gestionate de APIA.

    De asemenea, și agenția care se ocupă cu accesarea fondurilor europene, AFIR, va participa în perioada 2 – 6 noiembrie 2016 la cea de-a XXI-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2016.

    Totodată, reprezentații AFIR vor susține vineri, 4 noiembrie, începând cu ora 12:00, în incinta Complexului Expozițional ROMEXPO, sala Eminescu conferința cu titlul „PNDR 2014-2020 – Prezent și viitor”.

    Agenția va fi reprezentată la conferință de către directorul general, Eugen Popescu, care va prezenta impactul finanțărilor proiectelor de investiții acordate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) și dinamica depunerii proiectelor de investiții pentru sesiunile 2015 și 2016. Pe întregul parcurs al evenimentului, reprezentanții AFIR vor acorda informații privind accesarea fondurilor europene nerambursabile pentru agricultură și dezvoltare rurală alocate României prin intermediul submăsurilor de finanțare din cadrul PNDR 2020.

    Publicul interesat să primească informații privind accesarea fondurilor europene prin PNDR 2020 este așteptat la standul AFIR, aflat în pavilionul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (Platforma 12, Stand 12), partener de tradiție al INDAGRA

    Vă reamintim că târgului internaţional INDAGRA este cel mai mare și important eveniment agricol din România fiind organizat, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România sub Înaltul Patronaj al Președintelui României.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe Comuna cu 5.000 de vaci. Mic crescător: Dăm laptele la procesator, suntem departe de oraș Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte