Creșterea animalelorŞtiri agricole

Ajungeți la Indagra? Puteți câștiga o văcuță oferită de Holland Dairy House

Fermierii care ajung la Târgul Indagra 2016 au oportunitatea și în acest an să câștige o văcuță din rasa Holstein oferită de Holland Dairy House. Tot ce trebuie să facă este să completeze un chestionar care poate fi găsit la intrările principale și care trebuie depus la standul companiei care este amenajat în Pavilionul C2, standul nr.16 până cel mai târziu duminică, 6 noiembrie, orele 13.00. 

Toți fermierii sunt așteptați aici să depună chestionarul pentru acest premiu fabulos. Practic oricine ne trece pragul standului poate pleca acasă cu o văcuță adevărată”, ne-a declarat un reprezentant al companiei.

Despre Holland Dairy House

Sub acoperișul Holland Dairy House România colaborează 11 companii olandeze, care își desfășoară activitatea în domeniul producerii și procesării laptelui. Misiunea specialiștilot este de a sprijini dezvoltarea durabilă a sectorului produselor lactate din întreaga lume, folosind caracterul și calitățile specifice ţării în care ne desfășurăm proiectele.

Văcuța Holland Dairy a plecat anul trecut la Chiselet

Agrointeligența -www.agrointel.ro a aflat anul trecut cine a câștigat cel mai râvnit premiu de la Indagra 2015 și a stat de vorbă cu acesta despre noua „sosire” în ferma sa.

Marian Pomneată, un crescător de vaci din localitatea Chiselet, județul Călărași a fost fericitul câștigător al văcuței scoase la concurs de Holland Dairy și, când am vorbit cu el, era foarte încântat de premiu. Avea deja în fermă rasa Bălțată Românească, dar și o Holstein pe care o înmulțește cu rasa “de bază”. Ne-a mărturisit că premiul a picat “la fix” iar după târg deja își făcea planurile de mărire a efectivului.

Scrie un comentariu