Piaţa terenurilorŞtiri agricole

FOTO: ECHIPA AGROINTELIGENȚA a semnat pentru PĂSTRAREA PĂMÂNTULUI ROMÂNESC!

Susținem protejarea pământului românesc! Echipa Agrointeligența – www.agrointel.ro s-a alăturat acțiunii Federației Naționale Pro Agro de strângere de semnături pentru revizuirea Constituției României și stoparea fenomenului de înstrăinare a terenurilor agricole. Echipa noastră a semnat pentru pământul românesc la standul Federației în cadrul Târgului Indagra! Evenimentul de la Romexpo se încheie astăzi, însă campania de strângere de semnături va continua și vă vom prezenta în zilele următoare cum puteți și dumneavoastră să susțineți protejarea pământurilor din România!

vlad-macovei-a-semnat-pentru-pamantul-romanesc
Vlad Macovei, directorul Agrointeligența, alături de președintele Federației Naționale Pro Agro, Emil Dumitru
gabriela-gimbasanu-agrointeligenta
Gabriela Gimbășăanu, reporter Agrointeligența
dsc_0102
Roxana Dobre, reporter Agrointeligența
vlad-macovei-si-emil-dumitru
Susținem păstrarea pământului românesc!
florentin-bercu-si-emil-dumitru
Directorul general al Federației Naționale Pro Agro, Florentin Bercu, alături de președinte Federației, Emil Dumitru

 

5 comentarii

  1. FELICITARI PENTRU ACEASTA INITIATIVA PRIMORDIALA PT. EXISTENTA ROMANIEI.,,Da DOAMNE MINTEA ROMANULUI CEA DE PE URMA”. EU CER SA SE APLICE LEGEA PATRIMONIULUI FUNCIAR DIN BELGIA, doar si ei sunt in UE- poate fi un exemplu concludent. Sa NU II UITAM PE VECINI NOSTRI – UNGARIA. Avem exemple TREBUIE la scara ,,MONDIALA” ROMANII SA SE MOBILIZEZE, PENTRU EI SI VIITORUL COPIILOR LOR, DACA VOR CU ADEVARAT SA LE FIE BINE.

  2. Oricine doreste poate sprijini aceasta initiativa. Intra pe pagina PRO AGRO http://www.cnproagro.ro/component/content/article.html?id=371 descarca si printeaza tabelul impreuna cu alti sustinatori si le trimite prin posta la adresa indicata. Ca prim termen s-a ales ca obiectiv de strangere a celor 500.000 semnaturi data de 15.01.2017. Pentru orice nelamuriri contactati la nr de telefon dat. Orice sugestii sunt binevenite. Va multumim pentru implicare si suport!

Scrie un comentariu