Un nou Consiliu Director și o nouă structură de organizare internă la Alianța Industriei Semințelor din România – AISR

agrointeligenta.ro -

Alianța Industriei Semințelor din România (AISR) a organizat în data de 22 noiembrie 2016 Adunarea Generală, ocazie cu care a fost ales un nou Consiliu Director și o nouă structură de organizare internă. Consiliul Director ales va coordona activitățile AISR pe o perioadă de 1 an de la momentul alegerilor.

La președinția Consiliului Director a fost alesă, în continuare, compania Syngenta, prin Andrei Măruțescu. Funcția de Vice-președinte a fost preluată de reprezentantul companei KWS, Hristofor Michelis. Funcția de trezorier a revenit în acest nou mandat companiei Limagrain reprezentata de Ion-Liviu Lăpădescu, iar functia de cenzor va fi preluată de compania Maisadour, reprezentată de Patrick Lafon.

Ca noutate, AISR va avea patru grupuri de lucru formate din companiile membre, coordonate fiecare de catre experți ai companiilor membre. Astfel, Grupul de Lucru pentru subiectele Tehnice (GLT) va fi coordonat de reprezentantul companiei Caussade, prin Natalia Albu, Grupul de Lucru pentru Comunicare (GLC) va fi coordonat de către compania Monsanto, prin Mihaela Vasile, Grupul de Lucru pentru Legislație (GLL) va fi condus de catre reprezentantul companiei Pioneer, prin Cristina Cionge, iar Grupul de Lucru pentru activitatile de Marketing (GLM) va fi condus de către reprezentantul companiei Euralis, prin Magda Darac.

Despre Alianța Industriei Semințelor din România (AISR)

AISR a fost fondată în anul 2012, cu obiectivul de a reprezenta o voce a industriei de semințe din România și de a asigura un dialog deschis și permanent cu toate asociațiile profesionale și patronale din agricultura românească, precum și cu autoritățile, în procesul de reglementare a semințelor certificate din țara noastră. Membrii Alianței Industriei Semințelor din România reprezintă peste 70% din piața internă, reunind 11 mari companii (Bayer, Caussade, Euralis, KWS, Limagrain, Maisadour, Monsanto, Pioneer, Procera, RAGT și Syngenta), care produc ți comercializează semințe de calitate, adaptate condițiilor de cultura din țara noastră, oferind soluții durabile fermierilor. Începând cu anul 2016, Alianța Industriei Semințelor din România are ca membru și Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea. Pentru mai multe detalii despre AIST puteți accesa: www.aliantasemintelor.ro.


Te-ar mai putea interesa

Furtuna Renata ajunge în România – sunt așteptate ploi, vijelii și temperaturi scăzute Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit

Ultimele știri

Ministrul Agriculturii din Ucraina a demisionat din cauza acuzațiilor de corupție Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului