IMPORTANT

La mulți ani, FERMIERI ROMÂNI! La mulți ani, ROMÂNIA!

Cu prilejul Zilei Naționale a României, echipa Agrointeligența – www.agrointel.ro vă trasmite un gând bun dumneavoastră, celor care ne citiți, ne urmăriți, ne sprijiniți și ne sunteți alături în toate demersurile pe care le facem pentru a promova agricultura românească, munca fermierilor noștri, realizările și lupta pe care o duceți, zi de zi, dumneavoastră, oameni care vă îndârjiți să munciți acest pământ.

Vă mulțumim că sunteți, că simțiți românește și că, în ciuda tuturor piedicilor, găsiți mereu forța de a merge mai departe, de a fi mereu români.

La mulți ani, FERMIERI ROMÂNI! La mulți ani, ROMÂNIA!

2 comentarii

  1. LA MULȚI ANI ROMÂNIA,La Mulți Ani dragi Fermieri Români,reprezentanții Unirii de la 1918 și aveți tot respectul meu pentru hotărârea de-a stăpâni cu vrednicie glia strămoșească,pentru dragostea,pasiunea și dăruirea depuse în munca dumneavoastră ca în condiții tot mai vitrege, rezultatele obținute să fie cât mai bune.

    Mulțumesc frumos echipei Agrointeligența pentru informațiile furnizate,urările și încurajările adresate nouă tuturor fermierilor din România.

  2. La mulți ani dragi români oriunde v-ați afla! La mulți ani fermieri români! Mulțumim Agrointeligența pentru susținerea fermierilor români. Tuturor celor ce simt româneşte vă transmit toata admirația şi totodată va rog să susțineți fermierul român prin cumpărarea produselor româneşti.
    Trăiască România!

Scrie un comentariu