Ştiri agricoleViaţa la ţară

Arnaud Perrein – reales președinte al APPR

 Fermierul Arnaud Perrein din județul Ialomița a fost reales astăzi,  8 decembrie, pentru un mandat de patru ani în funcția de președinte al Asociației Producătorilor de Porumb din România APPR. Și vicepreședintele organizației au fost reales: Adrian Mocanu – agricultor din județul Prahova.

Avem un nou Consiliu Director care are o organizare similară. Avem și ceva schimbări pentru că asociația a evoluat, pentru că am vrut să avem membri noi în consiliul director din diferite zone ale țării. Președintele reales este domnul Arnaud Perrein, vicepreședinte de asemenea, reales în funcție domnul Adrian Mocanu din județul Prahova. Avem un prim nou membru al Consiliului Director – domnul Lucian Buzdugan de la Brăila, domnul Alin Didă din județul Olt de asemenea membru al Consiliului Director și pe domnul Costin Telehuț din județul Ialomița. Ne raportăm la județul Ialomița pentru că de acolo a pornit ideea de asociație, dar încercăm să avem membri în Consiliul Director din toate zonele țării”, a declarat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro Alina Crețu, Directorul Executiv al APPR.

APPR (Asociația Producătorilor de Porumb din România) este o asociație profesională formată din producători agricoli care dețin suprafețe de lucru cuprinse între 50 și 50.000 ha, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. ”Noi reprezentăm interesele producătorilor de porumb din România la nivel național și european. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România”, se arată pe site-ul organizației producătorilor de porumb din România.

Scrie un comentariu