Ştiri agricole

AGROINTELIGENȚA – UN NOU RECORD DE AUDIENȚĂ. VĂ MULȚUMIM CĂ NE CITIȚI ȘI NE APRECIAȚI!

Un nou record de audiență Agrointeligența  – www.agrointel.ro, platforma media integrată care ieri, 10 ianuarie, a fost accesată de 114.481 de cititori unici. Este o performanță nu doar pentru presa agricolă, ci și pentru site-urile din presa centrală. Recordul anterior de audiență online aparținea tot Agrointeligența și era de peste 80.000 de cititori unici într-un interval de 24 de ore. 

Agrointeligența – www.agrointel.ro începe anul în forță cu un număr record de cititori. Încă de la lansare, din martie 2013 și până în prezent, site-ul nostru este cel mai citit site de știri agricole din România conform monitorizării zilnice, lunare și anuale Trafic.ro.

Recordul atins ieri de către publicația noastră este un semnal care ne bucură și ne încurajează, mai ales că pragul de 100.000 de cititori unici într-o zi este greu de atins chiar și pentru multe canale de presă generalistă. Pentru noi, este încă un semn care ne arată relevanța agriculturii românești, potențialul său și forța informației. Le mulțumim tuturor celor care citesc zilnic știrile, reportajele și anchetele pe care le publicăm pe Agrointeligența – www.agrointel.ro. Pentru noul an ne-am propus să fim în continuare alături de fermieri și de companii cu proiecte noi și mai ales pentru sprijinirea directă a acestui sector. În premieră, ne vom implica activ în luarea deciziilor care vizează agricultura românească, vom duce mesajele fermierilor la cel mai nivel al administrației locale, naționale, dar și europene”, declară Vlad Macovei, directorul general al platformei integrate Agrointeligența – www.agrointel.ro.

Vă reamintim că platforma Agrointeligența include:

  • Site-ul www.agrointel.ro, cel mai citit site de știri agricole din România;
  • Revista Agrointeligența, singura revistă gratuită distribuită direct fermierilor pe bază de abonament și expediere prin Poșta Română;
  • Studioul de producție Agrointeligența, singura platformă dedicată exclusiv producțiilor video companiilor din agribusiness;
  • Emisiunea Agrointeligența LIVE, singura emisiunea de informații agricole din mediul online românesc.

5 comentarii

    1. Mulțumim mult!!! Agronet este printre cele mai active și mari grupuri de fermieri de pe Facebook și ne bucurăm că facem și noi parte din această frumoasă comunitate!

  1. Felicitări țineți o tot așa. Ocupati-va de problemele fermierilor dar nu uitați că în agricultură mai sunt și proprietarii de teren care sunt umiliți zilieri cu sau forme legale muncitori cu sau forme legale . Trebuie ascultați și acești oameni.

Scrie un comentariu