• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • PLATFORMĂ pentru ADMINISTRAREA TERENURILOR AGRICOLE! Fermierii cu până în 40 de hectare AU ACCES GRATUIT!

    agrointeligenta.ro -

    Serviciul de tip cloud al VitalFields este acum disponibil în România și poate fi utilizat gratuit de către fermierii care administrează sub 40 de hectare, în timp ce unitățile agricole mai mari beneficiază de un preț special de lansare.

    VitalFields, una dintre cele mai populare platforme de management agricol din Europa, este acum disponibilă și în România sub forma de software cloud accesibil pe bază de abonament anual. Mai mult, utilizatorii beneficiază în mod gratuit și de aplicația mobilă de administrare a terenurilor, inclusă în abonament.

    Pentru a vă descărca aplicația VitalFields, accesați site-ul www.vitalfields.com/ro

    Disponibil în șapte țări europene, software-ul VitalFields oferă o soluție intuitivă de planificare, administrare, analiză și raportare a situației lucrărilor agricole, inclusiv funcții de urmărire a pesticidelor și fertilizanților utilizați în funcție de tipul de cultură, totul fără a avea nevoie de un hardware specializat.

    De asemenea, VitalFields oferă fermierilor posibilitatea de a crea rapoartele necesare pentru depunerea cererilor unice de plată la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

    VitalFields_ilustratie

    Soluție accesibilă ca preț

    Pentru a transforma agricultura digitală într-o soluție accesibilă jucătorilor mici și mari, VitalFields anunță și o ofertă promoțională de lansare, tarifele încadrându-se între 0,3 și 0,9 euro pe hectar pe an. În afara fermierilor care administrează mai puțin de 40 de hectare și care pot utiliza software-ul VitalFields complet gratuit, agricultorii care au între 41 și 500 de hectare vor plăti numai 0,9 euro pe hectar pe an, în timp ce orice altă suprafață peste 500 de hectare va fi taxată cu 0,3 euro pe hectar pe an.

    Martin Rand

    Extinderea a fost influențată în primul rând de faptul că profesioniștii în agricultură sunt adesea în căutarea unor soluții digitale pentru înregistrarea datelor și analiza acestora, totul pentru a lua cele mai informate decizii agronomice. Cum agricultura este o industrie importantă la nivel local, decizia de a lansa software-ul VitalFields și în România era următorul pas firesc pentru noi”, comentează decizia de intrare pe piața locală Martin Rand, co-fondatorul și Directorul Comercial al VitalFields.

    Compania este reprezentată în România de către Bogdan Chirvăsuță, Customer Support Engineer, responsabil de tranziția fermierilor către sistemul digital de management agricol al VitalFields.

    Bogdan Chirvasuta

    Din postura de inginer agricol știu că agricultura digitală va revoluționa industria, iar VitalFields va deveni o soluție esențială pentru fermierii români. Principalele noastre puncte forte în raport cu alte aplicații de acest tip sunt, pe lângă ușurința în utilizare, pobilitatea de comparare a productivității unei ferme în raport cu unitățile similare, dar și posibilitatea de administrare a forței de muncă din teren. Mai mult, fermierii au oricând posibilitatea să testeze gratuit VitalFields timp de 28 de zile, pentru a se convinge de utilitatea acestei aplicații”, declară Bogdan Chirvăsuță.

    VitalFields este o platformă de tip cloud care oferă toate datele necesare fermierilor pentru ca aceștia să poată maximiza randamentul terenurilor agricole. Lansată oficial în anul 2011, prin soluția VitalFields se administrează în prezent peste 500.000 de hectare în 7 țări, respectiv Austria, Estonia, Germania, Polonia, România, Elveția și Ucraina.

    Despre aplicația VitalFields

    VitalFields oferă o soluție cloud, împreună cu o aplicație pentru dispozitivele mobile, care nu necesită un hardware special pentru instalare, informațiile fiind stocate în siguranță în cloud. Software-ul permite fermierilor să își administreze cu ușurință terenurile și operațiunile, inclusiv managementul fertilizatorilor și pesticidelor utilizate, totul pentru a obține o viziune de ansamblu asupra productivității pe termen lung.

    Mai mult, VitalFields generează automat rapoarte tehnice și financiare care permit fermierilor să își optimizeze activitățile. De asemenea, sistemul este conceput special pentru planificarea, gestionarea și analiza lucrărilor agricole și contribuie astfel la asigurarea conformității cu standardele de mediu ale Uniunii Europene.

    Aplicația include și opțiunea de comparare a rezultatelor fermei cu alte unități similare din zonă, cu respectarea deplină a confidențialității datelor.

    Despre VitalFields

    Compania WeatherMe OÜ, care activează sub numele de VitalFields, este o organizație care cu operațiuni în zona agriculturii digitale, oferind fermierilor o soluție intuitivă de planificare, administrare și analiză a activităților agricole, inclusiv urmărirea simplificată acestora și raportarea tuturor lucrărilor agricole pentru a asigura conformitatea cu standardele de mediu ale Uniunii Europene. Fondată în anul 2011, la Tallinn, Estonia, compania VitalFields activează la nivelul a 7 țări, respectiv Austria, Estonia, Germania, Polonia, România, Elveția și Ucraina. Pentru mai multe informații vizitați www.vitalfields.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Soluții antiîngheț pentru pomii fructiferi. Recomandările ing. Marius Roman Familia Moraru a investit în prima fermă pentru creșterea tradițională a puilor în aer liber Fermierul Gabi Corodeanu a înlocuit culturile de cereale cu cele de cartofi și ceapă

    Ultimele știri

    Ajutor de stat pentru fermierii care au pierderi din cauza prețului mic la cereale Alertă meteo de ploi, rafale de vânt și precipitații mixte până joi seara Rasa de găini Rhode Island: caracteristici, producție de ouă, îngrijire