Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

MINISTRUL AGRICULTURII anunță URMĂTOAREA LISTĂ DE FERMIERI care INTRĂ LA PLATĂ LA APIA!

O listă uriașă de fermieri care vor intra la plată în zilele următoare a fost anunțată în această seară de către ministrul agriculturii Petre Daea. Invitat la Digi 24, șeful de la MADR a arătat că la acest moment există o listă cu 34.952 fermieri care vor reprezenta obiectul următoarei tranșe de autorizări de plăți la APIA pentru Campania 2016.

Din 901.335 de fermieri, până această dată au fost autorizați la plată 825.168 de fermieri, adică 91,5%. O situație fără precedent. Nu s-a mai întâmplat vreodată în România ca fermierii să primească subvențiile în această perioadă, când au nevoie de ele (…). Mai sunt în curs de autorizare pe fluxul de plăți 34.952 fermieri care în zilele următoare vor intra în autorizare”, a declarat ministrul agriculturii.

Șeful de la Ministerul Agriculturii a arătat că el, alături de specialiștii de la APIA și de directorul APIA, Adrian Pintea, lucrează de dimineață până noaptea târziu ca un număr cât mai amre de fermieri să fie autorizați la plată până pe 31 martie. ”La 31 martie toți fermierii din România vor primi subvenția meritată pe toate dosarele pe care le-au depus și acolo unde nu sunt probleme. Am spus-o atunci și o repet: vor rămâne fermierii unde situația dosarelor lor nu este clară. Să fiu foarte bine înțeles: unde nu au clarificat dosarele pe care le-au depus”, și-a reiterat promisiunea Petre Daea.

Citiți și:

OFICIAL! CLUJ – JUDEȚUL ÎN CARE 96% DINTRE FERMIERI ȘI-AU PRIMIT BANII!

BANII ȘI FERMIERII PLĂTIȚI DE APIA!

ANUNȚUL ȘEFULUI APIA pentru FERMIERII CARE N-AU LUAT NICI UN LEU DIN SUBVENȚIE!

EXCLUSIV! Iată situația cu PLĂȚILE APIA pentru FIECARE JUDEȚ! LISTA COMPLETĂ CU FERMIERII care AU LUAT SUBVENȚIILE!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


14 comentarii

  1. Mincinosi nenorociti. Eu nu am avut control si tot nu i-au intrat banii decit cu tiriita. Mi-au intrat 13 LEI. Da, da ….13 lei la 10 Ha.Nu i-a venit sa creada nici consilierului APIA cins l-am intrebat ce reprezinta 13 lei. Daca va vine sa credeti. Ce-i bataia asta de joc?

  2. Teledetecție? Altă minciună! Altă întrebare…Când dați banii celor care muncesc pământul? Ăsta-i genocid asupra poporului care muncește pământul și se zbate în sărăcie în țara asta ca să trăiți doar voi bine!Să vă stea ciolanul în gât!Nu ne mai așteptăm la nimic bun de la voi…lăsați-ne, mincinoșilor! Sunteți buni de pus la jug, nu să ne mințiți din birouri luxoase!

  3. Satu Mare : control clasic . Toti banii erau de vineri in cont . Jos palaria . Mai asteptam sprijinul cuplat . S-a tinut de cuvant pana aici . Felicitari

  4. nu am probleme la dosar si nici acum nu am primit banii la animale,mentionez ca nu am fost nici la control,mai am de asteptat maxim doua zile dupa spusele domnului ministru,sunt curios sa o vad si pe asta.

  5. AMR (au mai ramas ) trei zile . Chiar sunt curios , la Cluj s-au platit 96 % dar eu si foarte multi conoscuti nu am primit nici 1 leu . Oare suntem acei 4 % ?

  6. Niste mincinosi toti .Noi cu ce suntem vinovati ca nu au terminat ei rapoartele de control?Au terminat la mine controlul in octombrie si nu am primit nici un ban.Zicea DAIA CA PANA IN 10 MARTIE SA FIE DEPUSE RAPOARTELE DE CONTROL.Mie imi spun acuma ca ar mai putea dura o luna pana sa primesc banii.Cum ar fi ca cei care fac controlul sa nu isi ia salariile alea mari pana nu primim si noi subventia?Suntem fermieri si peste o luna daca ne dau banii noi cu ce semanam? Niste nenorociti toti.

  7. Si de ce nu este clara situatia dosarelor..la teledetectie ma refer..pt ca nu lucrat nimeni la ele si va-ti batut joc de noi cu scuza asta de control teledetectie…probleme nu avem toti de la teledetectie pana pe 31 ne bagati bani si noua? hodorog mincinos! va bateti joc de oameni

  8. Domnul ministru spune ca “Am spus-o atunci și o repet: vor rămâne fermierii unde situația dosarelor lor nu este clară. Să fiu foarte bine înețeles: unde nu au clarificat dosarele pe care le-au depus”, adica cei care sunt la teledetectie si de 5 luni nimeni nu le spune nimic ce problema au cu dosarele? De dosarele astea cine se ocupa? Sa nu uitam ca pe vremea lui Ciolos s-a platit o mare parte din subventiile pe 2016 si probabil ca daca era si acum nu mai aveam aceste intarzieri la plata. Nu cred ca veti fi in stare sa platiti subventiile la timp niciodata. Nu va mai laudati degaba. Lasati faptele sa vorbeasca.

Scrie un comentariu