• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • ALCEDO – PACHETE TEHNOLOGICE pentru GRÂU, PORUMB, RAPIȚĂ și FLOAREA-SOARELUI. VEZI PREȚURILE și AVANTAJELE!

    agrointeligenta.ro -

    Compania Alcedo, unul dintre liderii de piață în distribuția de produse de uz fitosanitar, de semințe, dar și un important furnizor de îngrășăminte, a organizat recent o serie de întâlniri cu fermierii din toate zonele agricole importante ale țării, ocazie cu care au fost prezentate noile pachetele tehnologice pentru culturile agricole. În cadrul evenimentelor Vicențiu Cremeneanu, președintele Alcedo, le-a vorbit celor prezenți despre despre utilitatea efectuării analizelor de sol, a analizelor de apă dar și despre derogarea pe care țara noastră a primit-o pentru tratarea semințelor cu produse pe bază de neonicotinoide.

    Alcedo este o companie implicată în producerea și obținerea de produse, avem formulări locale pentru foarte multe produse de protecție a plantelor și acest lucru este pentru faptul că aveți încredere în produsele noastre, produse care și-au dovedit efectul lor în programele tehnologice pe care vi le-am recomandat, alături de produsele multinaționalelor pentru care face distribuția în România”, ne-a spus Vicențiu Cremeneanu, președintele Alcedo.

    31 de pachete tehnologice pentru cerealele păioase

    Alcedo are în portofoliu cea mai variată ofertă de pachete tehnologice de pe piață. Pentru cultura de cereale păioase în anul 2017, compania le propune fermierilor 31 de pachete tehnologice, cu prețuri începând de la 54,90 lei/ha, preț fără TVA și reduceri de până la 40,13%.

    Aceste pachete tehnologie nu sunt totul, pentru că știți foarte bine că în funcție de nevoile sau de problemele specifice ale fiecărei ferm,e am creionat alte pachete împreună cu colegii noștri din teren. O să mă opresc asupra pachetelor noi. Vorbim de variantă unde avem fungicidul Reveller Gold, erbicidul Rival SuperStar 75 GD, fungicidul Bumper 25 EC, formulat la Alchimex pe bază de propiconazol, Reveller sau Acanto Plus pentru tratamentul doi, cât și un insecticid piretroid și un fertilizant foliar, la prețul special de 219,90 lei/ha, fără TVA. Avem și pachete mai simple, cu un erbicid și un fungicid poziționat la tratamentul doi, sau pachetul cu Rival Super sau Reveller, la tratamentul doi sau chiar cu Chefara și Rival la tratamentul unu. Chefara are un puternic efect eradicativ și dacă avem urme de boală o să observăm o îngălbenire a frunzelor”, ne-a vorbit specialistul companiei despre noutățile pentru cerealele păioase.

    Pachete tehnologice pentru porumb cu prețuri de la 159,90 lei/ha

    În acest an, în ceea ce privește cultura de porumb, compania Alcedo le pune la dispoziție fermierilor 12 pachete tehnologice, cu prețuri începând de la 159,90 lei/ha fără TVA și reduceri de până la 40%.

    În ceea ce privește pachetele tehnologice noi avem pachetul cu Astral 40, în doză maximă de 1,5 l/ha, cu acțiune importantă asupra rizomilor costreiului și Meristo în doză de 250 ml/ha. Pachetul tehnologic format din Vector și Astral se aplică în faza de 4-6 frunze, pentru combaterea buruienilor cu frunză lată anuale și perene, cât și a celor graminee anuale și perene”, precizează reprezentantul Alcedo.

    La cultura de floarea-soarelui sunt disponibile 12 pachete

    Pentru cultura de floarea-soarelui, producătorii agricoli au la dispoziție 12 pachete tehnologice, cu prețuri ce pornesc de la 154,90 lei/ha fără TVA și reduceri ce merg până la 36,62%.

    Președintele Alcedo a precizat care este componența pachetelor tehnologice pentru cultura de floarea-soarelui: ”Pachetele COMPLET includ atât un erbicid în preemergență cum este Silba sau Gardoprim Plus Gold 500 SC, cât și erbicidare în postemergență cu Leopard sau Rango pentru buruienile problemă, mă refer aici la solurile unde avem probleme costreiul sau pirul și cele două fungicide Reveller și Topsin 500 SC. În loc de Silba acolo unde nu avem presiune mare de buruieni, putem folosi Tender, urmat de erbicidare în postemergență, cât și cele două fungicide. Avem și pachete mai simple formate din două erbicide, atât o erbicidare în preemergență, cât și în postemergență, totul pentru un preț de cost scăzut la hectar”.

    La rapiță, prețul unui pachet tehnologic pornește de la 65,90 lei/ha

    Pentru cultura de rapiță sunt disponibile 14 pachete tehnologice cu prețuri începând de la 65,90 lei/ha fără TVA și reduceri de până la 35,39%.

    Avem pachetul Complet Reveller, unde avem erbicidul Galera Super, două fungicide Topsin și Reveller, cât și insecticidul Faster Gold. Avem și pachete formate dintr-un insecticid sistemic așa cum este Mospilan 20 SP și două fungicide Topsin și Reveller, pachet al cărui preț este de 234,90 lei/ha, fără TVA, cu o reducere de 33,06%. Avem și pachete simple formate din insecticid și fungicid: Mospilan și Priori Xtra sau Mospilan și Reveller”, ne-a exemplificat Vicențiu Cremeneanu componența pachetelor tehnologice pentru cultura de rapiță.


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Se schimbă vremea! Șefa ANM a anunțat de când vin ploile

    Ultimele știri

    Noua față a învățământului agricol: De la licee în prag de desființare la investiții de peste 43 de milioane de euro Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri