• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • AGROCONCEPT: Combina CR10.90, T9, balotiera Big Baler 870 și alte super-utilaje New Holland – la Agriplanta-RomAgroTec 2017

    agrointeligenta.ro -

    Ediția 2017 a expoziției AgriPlanta-RomAgroTec este un prilej esențial pentru AgroConcept, filiala locală a Gemila GmbH, importator și distribuitor exclusiv al mărcii New Holland Agriculture în România, de a intra în contact cu fermierii de pe zonele agricole ale Munteniei, Olteniei, Dobrogei, și nu numai.

    Pe o suprafață expozițională totală de 2.000 mp, AgroConcept va expune tractoare și combine New Holland, echipamente pentru îngrijirea culturilor marca Kverneland, tamburi de irigat de mare capacitate Casella și compresoare mobile cu șurub produse de Kaeser Compresoare.

    Utilajele expuse sunt adevărate probe de forță, eficiență și productivitate, iar cap de listă este, și de această dată, combina CR10.90, cea mai puternica si productive combina din lume care continuă istoria de succes a rotativelor pure, oferind agricultorilor o calitate imbatabilă a boabelor și paielor.

    CR 10.90 a obţinut recordul mondial pentru cea mai mare cantitate de grâu recoltată în opt ore, respectiv 797.656 tone de grâu, capacitatea de vârf fiind de 135 tone/oră în condiții reale de recoltare.

    AgroConcept va prezenta fermierilor și varianta de tractor articulat din gama New Holland care face parte din seria T.9. Tractoarele din seria T9 sunt disponibile în două dimensiuni, modelele T9 cu cadru de 36 inch dezvoltând o putere maximă de 435 până la 557 CP. Pentru a crește versatilitatea gamei T9, au fost lansate și modele cu un cadru mai lung, de 44 inch, care dezvoltă o putere situată între 602 și 692 CP. Modelul expus, T9.565 dispune de motorizare Tier 4B, FPT Cursor 13 cu 6 cilindri și dezvoltă o putere maximă de 557 CP. Deși este un tractor de capacitate mare, T9.565 se înscrie în tradiția New Holland de 600 ore interval de întreținere, fiind un tractor ușor de operat grație confortului dat de scaunul cu sistem de control în funcție de greutate și cu funcții de ventilare integrate.

    Din flota expusă nu vor lipsi: tractorul T8 Tier 4B care poate atinge o putere maximă de 435 CP și tractorul T7 Heavy Duty Tier 4B, premiat cu titlul „Machine of The Year 2016” la ultima ediție Agritechnica. Modelele ce pun în evidență puterea și stilul unice gamei T7 Heavy Duty sunt T7.290 și T7.315. Acestea oferă o capacitate de ridicare cu 6% mai mare decât cea oferită de seria T7 standard, ajungând la 11.058 kg, pentru a permite utilizarea celor mai mari pluguri și semănători.

    Big Baler 870 face parte dintr-o gamă modernă de balotiere pentru baloți paralelipipedici, cu o tehnologie de tocare a paielor de ultimă generație. Baloții produși de Big Baler 870 au o lățime de 80 cm, o înălțime de 70 cm și o lungime maximă de 260 cm, au densitate și consistență ridicate și o formă care se păstrează indiferent de condițiile de stocare, grație sistemului de evacuare performant.

    AgroConcept va prezenta și de această dată simulatorul PLM – Precision Land Management cu două monitoare digitale și volan unde agriculturii vor putea testa sistemele avansate ale agriculturii de precizie.

    Pe vizitatorii standului AgroConcept îi așteaptă oferte de finanțare și promoții speciale, valabile în perioada târgului, dar și o tombolă prin care sunt puse la bătaie 8 compresoare cu piston Premium Car de la Kaeser Compresoare și 4 biciclete Mountain Bike.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare Când se plantează roșiile în grădină – calendar

    Ultimele știri

    Noua față a învățământului agricol: De la licee în prag de desființare la investiții de peste 43 de milioane de euro Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri