• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • SPECIALIȘTII RECOLTĂRII. AGROCONCEPT – program de PREGĂTIRE PENTRU FERMIERI!

    agrointeligenta.ro -

    Utilizatorii de combine New Holland din 7 județe ale țării vor putea fi selectați într-un nou program de instruire organizat de AgroConcept sub numele ”Harvest Masters – Specialiștii Recoltării”, se anunță într-un comunicat al importatorului. 

    Programul Harvest Masters – Specialiștii Recoltării este destinat operatorilor de mașini de recoltat New Holland și vine în folosul acestora printr-un modul de instruire ce include prezentarea în detaliu a produselor și serviciilor New Holland, oportunități de achiziții viitoare și un nivel ridicat de asistență și suport din partea AgroConcept, atât înainte și în timpul campaniei de recoltare, cât și după finalizarea acesteia.

    Programul ajunge la operatorii din fermele mari ale țării printr-o serie de 9 evenimente de prezentare ce vor avea loc în luna mai în 7 județe ale țării – Ilfov, Olt, Brăila, Constanța, Iași, Cluj și Timișoara. În cadrul acestor prezentări, specialiștii de produs AgroConcept vor explica procesele de lucru implicate în configurarea, operarea și mentenața combinelor New Holland din seriile TC, CX5&6, CX7&8 și CR.

    Harvest Masters – Specialiștii Recoltării este un program exclusiv, ceea ce înseamnă că fermele participante sunt selectate în baza unor criterii interne, iar după finalizarea acestui stagiu de pregătire, fermierii vor avea acces și la campanii promoționale de service și piese de schimb dedicate.

    Odată înrolați în acest program, fermierii vor beneficia de:

    Pachetul de beneficii la înscriere – materiale de prezentare ale fabricii de mașini de recoltat New Holland din Zedelgem, Belgia, comerciale cu promoții la piesele de schimb uzuale din campania de recoltare care pot fi achiziționate cu un discount de cel puțin 25% până în luna iulie 2017 (curele, elemente de tăiere, elemente de prindere în trei puncte, lanțuri, bucșe, pompe și valve hidraulice, site, tocătoare, aer condiționat și ventilație) și cadouri de bun-venit;
    Prezentarea teoretică a companiei New Holland;
    Modulul de training ce presupune instruirea practică a operatorilor pe mașini de recoltat;
    Prezentarea echipei de service și piese de schimb pe fiecare zonă a țării.

    Prin acest program, AgroConcept își propune să le fie cât mai aproape utilizatorilor de mașini de recoltat New Holland și să îi asigure de sprijinul permanent în dezvoltarea fermelor pe care le administrează.

    Despre AgroConcept Impex

    AgroConcept este filiala locală a Gemila GmbH, importator și distribuitor exclusiv New Holland Agriculture în România de la 01.01.2016. Din portofoliul companiei mai fac parte Kverneland, Casella și Kaeser Compresoare.
    Principalele domenii de activitate ale companiei sunt comercializarea de echipamente agricole, asigurarea unui serviciu complet de asistență și furnizarea de soluții financiare avantajoase. Detalii pe www.agroconcept.ro.

    Despre New Holland Agriculture

    Reputația New Holland Agriculture este construită pe baza succesului clienților, producătorilor de cereale, crescătorilor de animale, antreprenorilor, viticultorilor și inginerilor agronomi. Aceștia pot beneficia de cea mai largă gamă de produse inovatoare și servicii: o linie completă de echipamente, de la tractoare la mașini de recoltare, completate de servicii financiare personalizate de la specialiști în agricultură. O rețea de distribuție profesionistă la nivel mondial și angajamentul New Holland pentru excelență, garantează fiecărui client în parte o experiență unică. Pentru mai multe informații despre New Holland accesați www.newholland.com

    New Holland Agriculture este un brand CNH Industrial N.V. (NYSE: CNHI / MI: CNHI), un lider global în sectorul bunurilor de capital, cu experiență în domeniul industrial, o gamă largă de produse și o prezență la nivel mondial. Mai multe informații despre CNH Industrial pot fi accesate online pe www.cnhindustrial.com.


    Te-ar mai putea interesa

    Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Lege nouă: Obligație pentru toți conducătorii de tractoare Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA