• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • PESTE 650 DE FERMIERI au participat la EVENIMENTUL PIONEER de la ZĂNEȘTI – NEAMȚ!

    agrointeligenta.ro -

    Participare extrem de numeroasă la evenimentul organizat vineri – 25 august, de compania Pioneer în județul Neamț, la Zănești, în ferma TCE 3 Brazi. Peste 650 de fermieri și profesioniști din agricultură, un număr record pentru evenimentele organizate anul acesta de Pioneer, au răspuns invitației de a afla noutățile producătorului de semințe și de a vedea direct în câmp cum se prezintă culturile de porumb, floarea-saorelui și soia. 

    Fermierii au venit în număr mare deși se află în plină campania de recoltare la floarea-soarelui și pregătesc sau chiar seamăna cultura de rapiță. Nu au dorit însă să rateze unul dintre cele mai importante evenimente pe care Pioneer l-a organizat și anul acesta în partea de nord-est a țării. Printre invitați s-a aflat și un grup de circa 60 de agricultori veniți din Republica Moldova, din Transnistria mai exact.

    Le mulțumim partenerilor noștri de la TCE 3 Brazi, una dintre cele mai mari companii din agricultura României, că au încredere în produsele Pioneer, le folosesc de mulți ani și au profit de pe urma utilizării produselor noastre. Ne dorim ca toți fermierii din România să aibă acces la noile tehnologii, la tehnologiile avansate din agricultură, fie că este vorba despre semințe, despre produse pentru protecția plantelor sau echipamente agricole, fermierii români au dreptul să aibă acces la noile descoperiri tehnologice ce ne ajută să facem producții mai mari în România. Ce o să vedeți astăzi este o oază verde în nord-estul României. Avem hibrizi de porumb, de floarea-soarelui, de soia pe care nu cred că aveți ocazia să îi vedeți în multe locuri din țara noastră la acest nivel de producție!”, a declarat Maria Cîrjă, directorul de Marketing al Pioneer.

    Legătura dintre Pioneer și TCE 3 Brazi a fost subliniată și în câmp de către cel care coordonează activitatea agricolă a societății agricole, inginerul Vasile Iacob.

    Noi avem în cultură porumb 2.000 ha anul acesta, dintre care folosim șapte hibrizi. Din cei șapte hibrizi, cinci sunt AQUAmax. Anul trecut am avut în zonă secetă excesivă și ca să nu avem probleme am mers mai mult pe hibrizi AQUAmax”, a vorbit inginerul Iacob despre decizia sa de a miza pe porumbul Pioneer la o cultură esențială, precum porumbul.

    Din rândul numeroșilor fermieri și specialiști nu a lipsit nici inginerul Lucian Buzdugan, astăzi președintele Consiliului de Administrație al Agricost Insula Mare a Brăilei și care, mulți ani, a lucrat în cadrul TCE 3 Brazi. ”Vreau să-mi permiteți să îmi scot pălăria și la propriu și la figurat în fața dumneavoastră în primul rând, a categoriei de oameni pe care eu o socotesc cea mai importantă categorie socială, pentru că sunteți cei care dați de mâncare 365 de zile pe an, de 3 ori pe zi, oamenilor, familiilor dumneavoastră, la toată populația României. Vă mulțumesc foarte mult că existați, vă mulțumesc că sunteți într-un număr atât de mare veniți astăzi aici și apreciez faptul ca deosebit. De asemenea, vă rog să îmi ridic pălăria în fața companiei TCE 3 Brazi, în fața domnului Tărâță Mihăiță, care duce  mai departe ceea ce s-a făcut bun cu ani în urmă de către tatăl său. Să mulțumesc foarte mult, să îl felicit pe domnul Vasile Iacob pentru ceea ce face la Zănești, pentru că Zănești devine o oază”, a le-a spus ing. Lucian Buzdugan celor peste 650 reuniți în cortul evenimentului după vizita la loturile cu hibrizi din câmp.

    Copleșit de numărul mare de fermieri care au răspuns invitației Pioneer s-a arătat și directorul regional de vânzări, Ionuț Neștian. ”Niciodată nu s-a întâmplat să avem sala goală la întâlnirile noastre, iar la Neamț avem mereu record de audiență. S-a muncit mult pentru realizarea evenimentului și vreau să îi mulțumesc în special gazdei noastre, prietenului nostru, domnul inginer Vasile Iacob. Mă bucur că toți cei prezenți ați fost foarte receptivi, s-au pus și întrebări și sper că toți cei de aici plecați încă o dată convinși că Pioneer este cea mai bună companie. Vreau, nu știu dacă mă aude domnul Mihai Tărâță, dar vreau să îi mulțumesc că ne-a sprijinit și în acest an”, a declarat și Ionuț Neștian, directorul de vânzări al Pioneer pentru Zona 3, adică județele de nord-est ale României (Suceava, Neamț, Botoșani și Iași).

    Evenimentul organizat astăzi în județul Neamț face parte din seria Pioneer Portfolio Farm și a urmat reuniunilor din câmp pe care producătorul de semințe le-a organizat anterior în Teleorman, Brăila și Călărași. Toate evenimentele au fost transmise în direct de Agrointeligența pe site-ul www.agrointel.ro și pe pagina de Facebook Agrointeligența.

    Vă recomandăm și:

    PIONEER PORTFOLIO FARM la Vâlcelele, judeţul Călăraşi

    PIONEER PORTFOLIO FARM la Furculești, județul Teleorman

    PIONEER PORTFOLIO FARM la Silistraru, județul Brăila


    Te-ar mai putea interesa

    Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Făinarea la măr. Semnele atacului, combatere ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață

    Ultimele știri

    MARSAT vine în sprijinul micilor fermieri care vor să își cumpere utilaje cu fonduri europene! Parlamentul European a votat simplificarea PAC cu flexibilitate pentru condițiile de mediu Stațiunea Dancu, ”pepinieră” de vaci campioane. Producția medie de lapte în ferma ”de stat”