• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • APAN Agriculture vine la AGRALIM 2017. Sorin Dobrotă: Tractoarele McCORMICK oferă CEL MAI BUN RAPORT CALITATE-PREȚ!

    agrointeligenta.ro -

    APAN Agriculture este un brand care se asociază direct cu cel al utilajelor McCormick pe care le importă în România. Aceste mașini agricole performante vor face spectacol la ediția din acest an a AGRALIM 2017, târg pentru fermieri care se va desfășura în a doua jumătate a săptămânii viitoare, între 21 și 24 septembrie, la Lețcani, județul Iași. Înainte de AGRALIM 2017 și de demonstrațiile în care utilajele McCormick își vor arăta forța și precizia, Sorin Dobrotă, director executiv APAN Agriculture a vorbit despre perspectivele agriculturii din România și cum pot utilajele moderne să aducă un profit mai bun fermierilor. 

    Agri-events.ro: Cât de important este pentru micii, dar și marii agricultori accesul la informații pentru dezvoltarea afacerilor, prin intermediul Târgului AGRALIM?

    Sorin Dobrotă, director executiv Apan Agriculture: Un om informat este un om bogat! Este valabil în orice domeniu de activitate, cu atât mai mult în domeniul agricol. Este bine ca fermierul zilelor noastre să țină pasul cu noutățile din zona agricolă, plecând de la calendarul lucrărilor agricole și până la ultimele tehnologii adaptate necesităților din fermă. Târgul AGRALIM are ca scop informarea agricultorilor din partea de Nord-Est a țării, precum și buna cunoaștere a pieței utilajelor agricole: companii, brand-uri, modele, tehnologii, prețuri.

    Agri-events.ro: Cu prilejul ediției din acest an a Târgului AGRALIM, ce produse și servicii veți aduce în atenția fermierilor?

    Sorin Dobrotă: Apan Agriculture va participa și anul acesta la Târgul AGRALIM Iași. Suntem importator al brand-ului McCormick și încurajăm fermierii diin această zonă a țării să investească într-un tractor simplu, robust, prietenos , tractor ce poate fi achiziționat și cu proiecte europene. Pe lângă tractoare, vom fi prezenți și cu alte brand-uri consacrate în piața utilajelor agricole din România: Faresin – încărcătoare telescopice, Quivogne – pregătirea solului, Agrex – instalații profesionale de fertilizat, Kerner – semanat și pregătirea solului, Enorossi – prese, cositori, încărcătoare.

    Orice client este unic! Drept urmare, serviciile de finanțare pe care le oferim clienților se pliază pe specificul fiecărei activități, pe potențialul și capacitatea de plată a fiecăruia. Avem o relație excelentă cu toți finanțatorii din această piață și împreună cu aceștia găsim mereu soluția optimă pentru fiecare fermier.

    Agri-events.ro: Ce tip de clienți aveți și ce soluții de finanţare le puteți oferi?

    Sorin Dobrotă: Apan Agriculture se află într-o continuă creștere. Toamna ce ne bate la ușă să ne aducă recolte bogate în planul vânzărilor de tractoare și utilaje agricole! Tractorul McCormick – cel mai bun raport calitate-preț! Nu o spunem doar noi, o spun și clienții noștri. E un aspect important în această piață mare concurențială. Pe lângă vânzare, serviciul post-vânzare este esențial în fidelizarea clienților actuali, dar și în dezvoltarea viitoare a companiei și a fermierilor români. Suntem conștienți de rolul serviciilor post-vânzare în sectorul agricol și suntem receptivi la necesitățile clienților de a avea la dispoziție un service prompt și de calitate cu timpi rapizi de distribuție a pieselor de schimb și aici dorim să facem diferența față de ceilalți importatori și dealeri de pe piața utilajelor din România. Un service de calitate și promptitudine în intervenții sunt promisiunile noastre pentru fermierii români.

    Agri-events.ro: În momentul de față, cum ați descrie situația agriculturii din regiunea de Nord-Est a țării? Este o ramură economică aflată în plină dezvoltare comparativ cu anii precedenți?

    Sorin Dobrotă: Agricultura românească este și va fi mulți ani de acum încolo într-o permanentă dezvoltare. Este una din ramurile importante ale economiei și presupune ca, an de an, fiecare dintre noi, să ne facem treaba cu responsabilitate, să comercializăm produse și servicii de calitate, să ne aplecăm asupra nevoilor fermierilor și împreună să oferim consumatorului final produse agricole sănătoase. Este, de fapt, viitorul pe care fiecare dintre noi și-l dorește!

    Agralim 2017 – cel mai așteptat târg agricol din Regiunea Nord-Est își va deschide porțile în perioada 21-24 septembrie, în Parcul TransAgropolis din comuna Lețcani, lângă Iași, situat la drumul european E583. AGRALIM este organizat de ABPlus Events și se desfășoară, pentru prima oară, în parteneriat cu Clusterul regional „Agro Ferma”, pe o suprafață de 10 ha.

    Detalii pe www.ab-plus.ro sau la 0755.227.587 (Oana Luchian)


    Te-ar mai putea interesa

    Șeful de la Agricultură – anunț în Parlament despre plata subvențiilor APIA Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Comuna cu 5.000 de vaci. Mic crescător: Dăm laptele la procesator, suntem departe de oraș

    Ultimele știri

    Cod galben de vânt în 15 județe. Rafalele pot atinge 90 km/h România – primul loc în UE anul trecut la suprafața cultivată cu porumb și floarea-soarelui Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu