Creșterea animalelorŞtiri agricole

EVENIMENT-SPECTACOL AL GENETICII: PARADA TAURILOR 2017 se ține pe 7 OCTOMBRIE, LA SÂNGEORGIU DE MUREȘ!

Un spectacol al geneticii care aduce în prim plan taurii utilizați în fermele din România, tauri de talie internațională, care scriu adevărate pagini de istorie pentru zootehnia românească.

O genetică de vârf care poate fi admirată doar la Sângeorgiu de Mureș în cadrul unui eveniment ajuns deja la a XVI-a ediție, ce se va desfășura sub dealul Tofalăului din Sângeorgiu de Mureș, sâmbătă, în data de 7 octombrie 2017, de la ora 11.00.

”Ne mândrim deja cu 16 ediții de succes și cu singurul eveniment de acest gen din țară. Vom avea 30 de tauri de top prezentați aparținând raselor de carne, lapte și raselor mixte și așteptăm 1.500 de participanți, atâția câți au fost prezenți la ultima ediție, din peste 30 de județe”, promite ing. Valer Radu Sician directorul Semtest-BVN Mureş societate ce organizează evenimentul. 

Programul va debuta sâmbătă, pe 7 octombrie, la orele 11.00 cu discursul de deschidere rostit de ing. Valer Radu Sician directorul Semtest-BVN Mureş. Între 11.20 și 11.30 va fi un timp alocat altor doi vorbitori de seamă și anume Werner Wagner, președinte BVN și Johannes Aumann, director BVN.  

De la 11.30 începe adevăratul spectacol cu prezentarea în arenă a taurilor din rasele Bălțată Simmental, Holstein Friză, Limousine, Charolaise și Angus.

Vă prezentăm o trecere în revistă a ediției din 2016:


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu