Ştiri agricole

ANAF, ANUNȚ IMPORTANT despre IMPOZITUL DIN ACTIVITĂȚILE AGRICOLE!

Anunț important pentru fermieri de la Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Timp de o zi, specialiștii din domeniul fiscal stau online la dispoziția producătorilor agricoli pentru a răspunde întrebărilor și nelămuririlor pe care aceștia le au cu privire la calculul și plata impozitului aferent veniturilor din activități agricole!

”Tema sesiunii de asistenţă online din data de 4 octombrie 2017 va fi “Calculul și plata impozitului aferent veniturilor din activități agricole “. Va așteptăm miercuri, 4 octombrie , începând cu ora 09:00, pe această pagină Facebook”, au anunțat specialiștii ANAF pe pagina de Facebook dedicată agenției de administrare fiscală, acolo unde periodic sunt organizate  sesiuni de asistenţă online pe diverse teme de interes pentru cetățeni.

Așadar, miercuri puteți să obțineți de la specialiștii ANAF orice informație legată de acest subiect.

Vă reamintim că veniturile din silvicultură şi piscicultură reprezintă veniturile obţinute din recoltarea şi valorificarea produselor specifice fondului forestier naţional, respectiv a produselor lemnoase şi nelemnoase, precum şi cele obţinute din exploatarea amenajărilor piscicole. Clasificarea veniturilor din activităţi agricole obţinute individual sau într-o formă de asociere, fără personalitate juridică, pot să provină din:

-Cultivarea produselor agricole vegetale;

-Exploatarea plantaţiilor viticole, pomicole, arbuştilor fructiferi şi altele asemenea;

-Creşterea şi exploatarea animalelor, inclusiv din valorificarea produselor de origine animală, în stare naturală.

Citiți și: 

IMPOZITAREA ÎN AGRICULTURĂ 2017! Iată normele de venit LA CEREALE pentru fiecare județ! 

LISTA declarațiilor ce TREBUIE DEPUSE pentru NORMA DE VENIT!   

IMPOZITAREA STUPILOR ÎN 2017. Iată normele de venit PENTRU FIECARE JUDEȚ!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


4 comentarii

  1. Doamna Roxana Dobre
    Va rog sa-mi transmite-ti o adresa de e-mail pentru a va transmite o analiza asupra redeventei primite de stat pentru cele peste 320 mii ha teren agricol din domeniul public al statului.
    Laurentiu Bogatu Consilier Coalitia nationala pentru modernizarea Romaniei

    1. Cand se ,,declaseaza” scriptele cu redeventele? Oare talpa tarii nu trebuie sa stie? Asa se naste ,,secretomania” in Romania.
      ,,Coalitia Nationala pentru DEsecretizarea Romaniei”

Scrie un comentariu