Creșterea animalelorŞtiri agricoleSubvenţii APIA 2018

EXCLUSIV! SIVECO NE CONFIRMĂ: PLATA AVANSULUI pentru CRESCĂTORII DE ANIMALE se poate face FĂRĂ PROBLEME!

Crescătorii de animale primesc o veste uriașă privind plata subvențiilor în Campania 2017! În premieră de când se achită bani europeni anul acesta și zootehnia va primi avans din banii alocați pentru 2017.

Dezvoltatorul de soft SIVECO cu care agenția de plăți a lucrat pentru plata subvențiilor a dezvăluit în exclusivitate pentru Agrointeligența-www.agrointel.ro, că ”din punct de vedere tehnic, sistemul permite configurarea schemelor care urmează să fie plătite în cadrul sesiunii de avans, atât pentru sectorul vegetal, cât și pentru sectorul zootehnic”. 

”Decizia referitoare la schemele care urmează să fie plătite în avans pe Campania 2017 este luată de APIA, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare și condițiile specifice pentru fiecare schemă de plată în parte. Din punct de vedere tehnic, sistemul permite configurarea schemelor care urmează să fie plătite în cadrul sesiunii de avans, atât pentru sectorul vegetal, cât și pentru sectorul zootehnic”, ne-a transmis dezvoltatorul de soft.

Citiți și:

 ULTIMA ORĂ: AVANS APIA și pentru CRESCĂTORII DE ANIMALE! Cine sunt FERMIERII CARE INTRĂ LA PLATĂ!

Vă reamintim că Agrointeligența-www.agrointel.ro a fost singura publicație care a anunțat în premieră că și crescătorii de animale ar putea primi avans din subvenții. Directorul general al APIA, Adrian Pintea, a dat o veste excelentă crescătorilor de animale! Prin eforturi susținute în acest an agenția de plăți va achita în premieră, în 11 ani de când se dau subvenții, bani și pentru crescătorii de animale. Primii care vor intra la plată sunt crescătorii de ovine cărora li se va achita avans din Sprijinul Cuplat Zootehnic (SCZ)!

Citiți și:

APIA, SURPRIZĂ pentru CRESCĂTORII DE ANIMALE. Care sunt SCHEMELE pentru AVANS publicate ÎN MONITORUL OFICIAL!

APIA ANUNȚĂ sumele ALOCATE PENTRU ZOOTEHNIE. CE BANI PRIMESC CRESCĂTORII de ANIMALE!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu