Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

PRIMII FERMIERI LA PLATĂ: Anunțul MINISTRULUI DAEA despre STARTUL PENTRU AVANSUL APIA!

Funcționarii APIA, la treabă ”în creierii” nopții încă de duminică, 15 octombrie. Ministrul agriculturii, Petre Daea, a declarat astăzi, 10 octombrie, la Slatina că plata avansului pentru fermieri va demara în forță iar specialiștii de la agenția de plăți vor autoriza primele cereri la plată ”din primul minut” după miezul nopții”.  

”Așa cum am mai spus începem plata începând cu data de 16 octombrie și vreau să vă asigur că ne-am organizat și în noapte de duminică spre luni toți specialiști din rețeaua APIA vor fi la muncă astfel încât din primul minut din noapte să începem să dăm drumul la bani. De asemenea, este pentru prima dată în România când se întâmplă să dăm și subvenții în această iarnă și pentru zootehnie”, a declarat ministrul agriculturii, Petre Daea, la Ziua Produselor Agroalimentare Românești, sărbătorită și la Slatina, județul Olt.

Vă reamintim că Agrointeligența-www.agrointel.ro a fost prima publicație care a anunțat în premieră că și crescătorii de animale ar putea primi avans din subvenții. Directorul general al APIA, Adrian Pintea, a dat o veste excelentă crescătorilor de animale! Prin eforturi susținute în acest an agenția de plăți va achita în premieră, în 11 ani de când se dau subvenții, bani și pentru crescătorii de animale. Primii care vor intra la plată sunt crescătorii de ovine cărora li se va achita avans din Sprijinul Cuplat Zootehnic (SCZ)!

Citiți și:

APIA, SURPRIZĂ pentru CRESCĂTORII DE ANIMALE. Care sunt SCHEMELE pentru AVANS publicate ÎN MONITORUL OFICIAL!

APIA ANUNȚĂ sumele ALOCATE PENTRU ZOOTEHNIE. CE BANI PRIMESC CRESCĂTORII de ANIMALE!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu