Ştiri agricole

BALUL FERMIERILOR 2017. DANIEL STANCIU, Monsanto: ”ÎNCHEIEM UN AN FOARTE BUN PENTRU AGRICULTURĂ!”

Balul Fermierilor 2017 – cel mai important eveniment non-corporate din agricultura românească, organizat anual de către Grupul Agrointeligența, a avut loc, sâmbătă – 28 octombrie, la Palatul Parlamentului. Ediția din acest an, cea de-a patra, a adus două premiere: asocierea strategică a Agrointeligența cu BTVideo, precum și Academia AECTRA, un eveniment special dedicat celor mai productive tehnologii la nivel mondial, secrete dezvăluite de specialiștii companiei AECTRA și de către invitații acestora! Alături de Agrointeligența s-au aflat nu numai numeroși fermieri performanți, ci și cele mai importante companii de inputuri care activează pe piața din România. 

Daniel Stanciu director marketing Monsanto pentru România, Moldova și Bulgaria a apreciat colaborarea pe care compania o are cu Agrointeligența dar a transmis și un mesaj de mulțumire pentru cei peste 350 de producători agricoli aflați în sală.

”Bună seara, doamnelor, domnișoarelor și domnilor! Așadar, mă aflu pe scenă alături de Agrointeligența, partenerul nostru cel puțin în ultimii 2-3 ani de zile. Cred că am fost aproape de la început împreună cu Vlad (Vlad Macovei, directorul general al Grupului Agrointeligența n.r) și cu Cristi Niță de la BTVideo, cu care avem un parteneriat foarte bun și vreau să vă mulțumesc într-adevăr pentru colaborare, am spune noi fructoasă. Clar, planurile pe care noi le avem pentru anul următor sunt să vă oferim și mai mult. Chiar mai pregătim ceva, încerc să vă atrag atenția pentru săptămâna viitoare, mare atenție la ce urmează și de data aceasta pentru altă cultură, cea a porumbului. În această seara eu vreau să vă mulțumesc dumneavoastră în primul rând pentru anul bun pe care l-am avut împreună, a fost un an foarte bun, atât pentru dumneavoastră cât și pentru noi. Factorii economici, de mediu, chiar și politici, ne-au fost favorabili și putem spune că încheiem un an foarte bun pentru agricultură și ne uităm mândri spre viitor. Așteptăm cu nerăbdare anul viitor, să spunem atât din punct de vedere calendaristic și ne dorim să avem cu toții un an plin de împliniri. Eu doresc să vă urez multă sănătate pentru această seară, pentru acest eveniment de încheiere de an și vă urez multă sănătate și la mulți ani pentru anul ce urmează! Am să închei cu celebrul Doamne ajută și să ne revedem cu bine”, a punctat reprezentantul Monsanto în aplauzele celor prezenți.

Agrointeligența – BTVideo și compania AECTRA au organizat sâmbătă, 28 ocotmbrie, la Palatul Parlamentului, evenimentul anului în agricultură! Balul Fermierilor 2017 s-a desfășurat la Palatul Parlamentului unde peste 350 de fermieri de top și specialiști din agricultură au luat parte la cea de-a patra ediție a evenimentului anual care a devenit deja tradiție.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu