• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • TITAN MACHINERY – prezență în forță la INDAGRA 2017. Care vor fi OFERTELE SPECIALE LA STANDUL CU SUPER-UTILAJE AGRICOLE!

    agrointeligenta.ro -

    Titan Machinery România – prezență în forță la Târgul Indagra 2017! Evenimentul care se deschide miercuri, 25 octombrie, la Romexpo în București, este ocazia pentru toți fermierii să profite de ofertele speciale la cele mai noi utilaje agricole, pornind de la tractoarele și combinele CASE IH și continuând cu semănătorile de la Väderstad.

    La ediția din 2017 a târgului Indagra, cel mai important târg de agricultură din țara noastră, organizat de Romexpo în parteneriat cu camerele de Comerț și Industrie din România în perioada 25-29 octombrie 2017, Titan Machinery își va întâmpina din nou clienții așa cum se cuvine.

    Pentru a fi performantă, agricultura românească, alături de sectoarele conexe, are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne. O parte din aceste utilaje ale mărcilor de renume mondial precum Case IH, Case CE și Vaderstad  le puteți vizita la standul Titan Machinery de la târgul Indagra.

    Surprizele cu care compania vrea să îi intâmpine pe fermierii care vizitează târgul sunt marca Case IH care va fi reprezentată de tractorul din gama de putere mică: Luxxum 120, lansat în acest an pe piața din România. Acest tractor multifuncțional îi sunt atribuite trei caracteristici precum ar fi: confort, eficiență, versatilitate.

    Un tractor din gama de putere medie al constructorului american va fi Puma 220. Acest exponat beneficiază de un consum de carburant extrem de economic, de tehnologii inteligente care cresc productivitatea cu 26% pentru cei ce doresc mai mult decât un tractor obișnuit.

    La acest târg compania va aduce și un tractor din gama de putere mare sub denumitea lui Magnum Rowtrac 380 CVX ce beneficiază de șenile montate pe puntea spate care oscilează și pivotează independent una față de cealaltă și asigură o amprentă fermă pe sol pentru ca puterea dezvoltată de motor să nu se piardă prin patinare.

    Marca Vaderstad va fi reprezentată la Indagra de două utilaje de înaltă performanță

    Fermierii vor găsi semănătoarea de precizie pentru plante prășitoare: Tempo TPF de 8 rânduri și semănătoarea pentru cereale păioase Rapid RDA 600S. Cu ajutorul Tempo, semănatul poate fi efectuat şi la viteze mari fără a pierde nimic din precizie. Rezultatul este o combinaţie unică de semănat uniform şi capacitate excelentă.

    De cealaltă parte semănătoarea Rapid este întotdeauna alegerea potrivită, independent de structura de culturi. Funcția de control al adâncimii și presiunea mare pe brăzdare duc la plasarea optimă a semințelor chiar si la viteze mari de deplasare. Puținele piese în mișcare dar și amortizarea șocurilor pe toate piesele active fac să crească durabilitatea și rezistența utilajului.

    Segmentul de construcții va fi reprezentat de un buldoexcavator Case 580 ST

    Utilajul s-a dovedit a fi foarte fiabil în timp și cu 10% mai puternic decât motoarele utilajelor din aceeasi clasă aparținând concurenței. De asemenea va fi expus și simulatorul AFS, cu monitoare digitale și volan, prin care va fi prezentată de către specialiștii companiei, practica sistemului avansat al agriculturii de precizie, dar și standul pieselor de schimb și al machetelor Case IH ce vor face deliciul copiilor.

    Totodată, compania va fi prezentă și cu o serie de oferte deja cunoscute precum Campania Case IH Early-Bird 2018, prin care se oferă câte o remorcă Pronar la achiziționarea oricărei combine CASE IH Axial-Flow din seriile 140 sau 240, sau Campania Vaderstad Early-Bird 2018 prin care se oferă un discount de 5% la achiziționarea utilajelor constructorului suedez. De asemenea, Titan Machinery acordă în această perioadă discounturi avantajoase la Piese de origine Case IH sau Case Construction Equipment, dar și altele de care veți afla în exclusivitate la târgul Indagra.

    Condiția bunei dispoziții din standul companiei va fi adaptată de echipa Titan Machinery Romania, care va deschide porțile standului său, lăsând astfel loc networking-ului să-și facă simțită prezența și unde, de asemenea vă va pune la dispoziție toate informațiile tehnice de care aveți nevoie, despre utilaje sau despre condițiile de achiziționare ale acestora.

    Acest articol a fost realizat de Bogdan Constantin, PR & Communication Specialist – Titan Machinery 


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri

    Ultimele știri

    Comerțul agroalimentar al UE – creștere pozitivă. Excedent comercial de 5 miliarde de euro Polițiștii au prins trei hoți de vaci. Animalele furate au fost returnate fermierului Subvenții APIA 2024. Terenurile care primesc bani la hectar și cele care sunt scoase de la plată