Ştiri agricole

APIA, ANUNȚ OFICIAL pentru FERMIERII care VOR VENI LA TÂRGUL INDAGRA!

Veste bună pentru fermierii români din partea oficialilor agenției de plăți care virează subvențiile! APIA informează printr-un comunicat de presă remis Agrointeligența – www.agrointel.ro că va participa, în perioada 25 – 29 octombrie 2017, la cea de-a XXII-a ediție a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei – INDAGRA 2017 (platforma 12, Stand 12).  

Fermierii vor avea ocazia să afle de la ”sursă” informații legate de subvenții iar agenţia va prezenta celor interesați materiale de informare cu privire la schemele/măsurile de plată pe care le gestionează din fonduri europene şi respectiv de la bugetul naţional.

Totodată, agenția de plăți anunță că joi, 26 octombrie 2017, APIA va susține prezentarea „Plățile pe suprafață din măsurile 8.1 și 15.1 din PNDR” în cadrul conferinței organizate de Autoritatea de Management PNDR. Evenimentul se va desfăşura în sala Eminescu, începând cu ora 10:30.

Târgul internaţional Indagra este cel mai mare și important eveniment agricol din România.

Ediția precedentă Indagra a stabilit noi recorduri: 515 de companii expozante din 22 de țări, o suprafață expozițională de 32.428 metri patrati, 64.800 vizitatori, Pavilion National al Frantei, participari de grup din Italia, Olanda, Grecia si Turcia. Gradul de internationalizare a fost de 32%n România fiind organizat de către Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu