Ştiri agricole

BALUL FERMIERILOR 2017. JEAN IONESCU, DowDuPont: ”Vă promitem TEHNOLOGII DIN CE ÎN CE MAI EFICIENTE ŞI PERFORMANTE”

Cea de-a patra ediție a Balului Fermierilor a adus la aceeași masă alături de cei mai puternici fermieri din România și companiile din agribusiness cu cea mai mare reprezentativitate la nivel național. Una dintre aceste companii este DowDuPont reprezentată de Jean Ionescu, Director General, dar și Maria Cîrjă, Director Marketing, al companiei.

Cel care a luat cuvântul în fața fermierilor prezenți, peste 350 la număr, a fost Jean Ionescu. Directorul General Operațiuni a înaintat promisiunea, în numele companiei, că specialiștii DuPont Pioneer, vor veni în continuare cu tehnologii din ce în ce mai eficiente, din ce în ce mai performante.

”Este o onoare deosebită și pentru mine să fiu în fața dumneavoastră astăzi sigur prin intermediul Agrointeligența. Nu vreau să vă spun foarte multe lucruri, vreau să vă fac doar o promisiunea în numele DuPont Pioneer, în numele DowDuPont, vă promitem tehnologii din ce în ce mai eficiente, din ce în ce mai performante. Dar înainte de tehnologii și de alte lucruri, să nu uităm că sănătatea și anul bun pe care l-am avut în agricultură, ne vor ajuta cu certitudine în viitor pentru a avea un an 2018 mai bun de toți de până acum. Pe această cale vreau doar să vă urez ”La mulți ani” încă de pe acum, un an mai bun de toți de până acum și încă o dată mulțumim Agrointeligența, Vlad Macovei, pentru oportunitatea de a vă face o urare din partea DowDuPont. Mulțumim mult și vă urez numai bine”, a punctat specialistul.

Agrointeligența – BTVideo și compania AECTRA au organizat sâmbătă, 28 ocotmbrie, evenimentul anului în agricultură! Balul Fermierilor 2017 s-a desfășurat la Palatul Parlamentului unde peste 350 de fermieri de top și specialiști din agricultură au luat parte la cea de-a patra ediție a evenimentului anual care a devenit deja tradiție.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu