Ştiri agricole

BALUL FERMIERILOR 2017. MARIUS DINEȘ, mesaj pentru AGRICULTORI din partea COMPANIEI BAYER!

Cea de-a patra ediție a Balului Fermierilor a adus la aceeași masă alături de cei mai puternici fermieri din România și companiile din agribusiness cu cea mai mare reprezentativitate la nivel național. Una dintre aceste companii este Bayer care a fost reprezentată sâmbătă – 28 octombrie, pe scena de la Palatul Parlamentului, de către Marius Dineș, Crop Manager și Director Servicii Bayer. 

”În primul rând aș vrea să mulțumesc Agrointeligența pentru ocazia de a fi alături de dumneavoastră în seara aceasta. Reprezint cu mândrie compania Bayer, o companie despre care nu cred că mai trebui să spun foarte multe lucruri, dar aș vrea să precizez că este una dintre companiile care protejează viața sub toate formele ei. Avem partea de pharma, medicamente, divizia de Pharma, avem partea de CropScience, pe care dumneavoastră o cunoașteți foarte bine și mai avem și partea de Animal Help partea de medicamente pentru cei care lucrează în zootehnie. Vreau să spun că sunt de ceva vreme de partea companiei Bayer, membru al echipei Bayer. Nu o vă vorbesc despre portofoliu, despre produsele noastre, nu este ocazia și nici momentul. În schimb, vreau să vă mulțumesc pentru ceea ce sunteți. Faptul că sunteți fermierii de top ai României și am să parafrazez un mare biolog Charles Darwin care spunea: În viață nu sunt nici cei mai deștepți, nici cei mai puternici care supraviețuiesc, ci aceia care sunt cei mai adaptabili. Și cred că fermierii din România, dumneavoastră faceți parte din categoria celor mai adaptabili și celor mai flexibili să spun așa, oameni pe care îi cunosc. Și vă doresc o seară frumoasă”, a arătat specialistul de la Bayer.

Agrointeligența BTVideo și compania AECTRA au organizat sâmbătă, 28 ocotmbrie, evenimentul anului în agricultură! Balul Fermierilor 2017 s-a desfășurat la Palatul Parlamentului unde peste 350 de fermieri de top și specialiști din agricultură au luat parte la cea de-a patra ediție a evenimentului anual care a devenit deja tradiție.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu