Ştiri agricole

BALUL FERMIERILOR 2017. VALERIAN IȘTOC, Grupul ORIGIN ENTERPRISES, a dezvăluit NOUTĂȚILE COMPANIEI pentru FERMIERI!

Cea de-a patra ediție a Balului Fermierilor a reușit să aducă laolaltă cei mai puternici fermieri din România, oficialități dar și companiile din agribusiness cu cea mai mare reprezentativitate la nivel național. Una dintre aceste companii este Grupul Origin Enterprises, unul dintre cei mai mari distribuitori din agribusiness-ul european,  reprezentată de Valerian Iștoc.  

”În primul rând suntem onorați să facem parte din această elită a agriculturii, toți cei care suntem aici în sală, atât fermieri cât și din zona să zicem furnizori sau cei care încercăm să fim în sprijinul agricultorilor. Eu sunt aici din partea grupului de firme Origin cu cele două firme: Comfert și Redoxim, iar ceea ce ne propunem noi sau ceea ce și-a propus Origin de când a venit în România, să vină cu servicii în plus pentru fermieri. În sensul că fermierii au din ce în ce mai multe informații. Noi ceea ce vrem să facem este să îi ajutăm pe fermieri să folosească în mod cât mai eficient aceste informații pe care le au pe foarte multe căi la dispoziție. În acest fel, am lansat în acest an un serviciu de agricultură de precizie IPF (Intelligent Precision Farming)  sub brand-ul pe care îl folosim noi ca departament tehnic, Agricultura Plus ca să încercăm să ajutăm fermierii să își eficientizeze activitatea în fermă. Eu vă mulțumesc foarte mult și vă doresc un an foarte bun, acest an agricol care abia a început, că începem anul din toamnă și să ne vedem cu bine la următoarele evenimente. Vă mulțumesc”, a fost mesajul specialistului de la Grupul Origin Enterprises.

Agrointeligența – BTVideo și compania AECTRA au organizat sâmbătă, 28 ocotmbrie, evenimentul anului în agricultură! Balul Fermierilor 2017 s-a desfășurat la Palatul Parlamentului unde peste 350 de fermieri de top și specialiști din agricultură au luat parte la cea de-a patra ediție a evenimentului anual care a devenit deja tradiție.

Grupul irlandez Origin Enterprises plc, este unul dintre cei mai mari distribuitori din agribusiness-ul European ce își concentrează activitatea pe furnizarea de produse și servicii tehnologice către fermieri. Grupul Origin ocupă primele poziții pe piață în Irlanda, Anglia, Polonia, Romania și Ucraina. În România, grupul este prezent din 2015 pe piața distribuției de inputuri prin intermediul companiilor Comfert și Redoxim.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu