• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • VIN NINSORILE! Uite ce PLUGURI PENTRU ZĂPADĂ te ajută SĂ SCAPI DE NĂMEȚI!

    agrointeligenta.ro -

    Drumurile rurale sunt, adesea, lăsate pradă zăpezilor de la prima ninsoare până în primăvară. Fie autoritățile nu au, efectiv, acces la utilaje de deszăpezire, fie nu sunt interesate, cert este că locuitorii ajung să se lupte cu acest disconfort și să se descurce cum pot, făcând cărări cu lopata, ca în urmă cu zeci de ani. Această stare de lucruri ar trebui să se schimbe. Vă propunem să discutăm deschis despre posibilitățile pe care comunitățile le au la îndemână pentru a face față ninsorilor care vor veni.

    În permanenta încercare de a oferi cele mai potrivite soluții pentru nevoile pieței, în orice anotimp, Iridex Group Plastic și-a completat portofoliul cu utilaje și echipamente profesionale pentru întreținerea drumurilor. Începând din 2016, a devenit partener pentru România al unuia dintre cei mai importanți producători europeni de echipamente profesionale pentru întreținerea drumurilor. O afacere cu peste un sfert de secol de experiență în domeniu, facilități de producție moderne în Croația și Serbia și cu o prezență constantă în peste 30 de țări din Europa și Asia, RASCO este furnizorul ideal de echipamente pentru orice operator economic care se ocupă cu întreținerea drumurilor.

    RASCO oferă o gamă largă de soluții destinate întreținerii drumurilor atăt pe timp de iarnă cât și pe timp de vară.

    – Soluții complete pentru vehiculele utilizate la întreținerea drumurilor
    – Echipamente destinate menținerii infrastructurii rutiere pe tot parcursul anului
    – Suport pentru parteneri și clienți pe tot parcursul ciclului de viață al echipamentelor.

    De la echipamente de deszăpezire, dezgheț și protecție anti-înghet și până la echipamente de toaletare a vegetatiei și aspiratoare, RASCO produce utilaje fiabile, precise și cu durată mare viață. Sistemele de control electronice asigură rezultate foarte bune de fiecare dată. Cu ajutorul acestora, parametrii de lucru ai utilajelor (precum locație, viteză de deplasare, consum etc.) pot fi monitorizati de la distanță în scopul optimizării utilizării acestora. Având un raport preț/calitate foarte competitiv, produsele RASCO garantează eficiență și performanță ridicată pentru toate operațiile de întreținere a drumurilor.

    Un strat gros de zăpadă sau gheața compactă nu reprezintă probleme pentru echipamentele RASCO! Plugurile de zăpadă și sărărițele pentru camioane, tractoare și mașini multifuncționale, garantează drumuri curate și sigure în cel mai eficient mod.

    Pentru operatorii care întrețin drumurile, RASCO oferă sistemul proprietar Advanced Road Management System – ARMS®, utilizat pentru monitorizarea prin GPS a operațiunilor de întreținere a drumurilor incluzând monitorizarea împrăștierii, a curățării și a toaletării vegetației precum și monitorizarea parametrilor generali ai utilajului și a timpului de lucru. Acest sistem permite, de asemenea, generarea de rapoarte detaliate.

    Plugurile de zăpadă RASCO sunt produse și comercializate într-o gamă variată ce include pluguri pentru toate tipurile de vehicule, de la camioane și vehicule multifuncționale până la tractoare, utilaje de construcții și vehicule utilitare ușoare. Construcția plugurilor este adaptată atât tipului de suprafață ce trebuie curățată cât și în funcție de grosimea stratului de zăpadă. Eficiența curățării depinde de alegerea corectă a plugului.

    Gama de pluguri de zăpadă RASCO include peste 10 modele diferite adaptate diverselor suprafețe de curățat și condițiilor meteo. Cel mai mare plug din gama RASCO, KALNIK XL, precum și plugul lateral BSP sunt destinate a fi utilizate pe drumurile principale și autostrăzi.

    VELEBIT este un plug destinat curățării drumurilor acoperite cu un strat înalt de zăpadă în timp ce e KALNIK este un plug universal cu aplicații multiple.

    Plugurile MOSOR sunt destinate curățării zăpezilor din zonele urbane largi iar plugurile cu geometrie variabilă VERTUS sunt destinate curățării zăpezii pe străzile înguste și în parcări in timp ce plugurile BILO și MSP sunt construite pentru curățarea în cazul ninsorilor de mică intensitate.

    Plugurile SPTT și KOMBI sunt destinate a fi montate pe vehicule multifuncționale, tractoare și utilaje de construcții.

    Toate plugurile RASCO sunt proiectate și construite pentru curățarea eficientă, simplă și sigură a zăpezii depusă pe drumuri iar calitatea execuției acestora și robustețea de care dau dovadă servesc drept garanție a calitătii.

    Iridex Group Plastic își dorește să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu soluții sustenabile 24/7 și cu cel mai scurt timp de răspuns! Reprezentantul companiei, Gheorghe Mataranga, răspunde la numărul de telefon 0752-010.912 și vă poate ajuta cu orice informații suplimentare de care aveți nevoie pentru achiziția unui plug pentru zăpadă și nu numai!


    Te-ar mai putea interesa

    Comunele din România unde fermierii primesc subvenții APIA în plus la hectar Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață Ferma de sparanghel – afacerea cu care frații Toma au dat lovitura Preț miei de Paște vs. preț miei la export. Alegerea oierilor – dificilă!