• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Unde își petrece CRĂCIUNUL ministrul agriculturii PETRE DAEA

    agrointeligenta.ro -

    Sărbătoarea Crăciunului – un moment special din an pe care românii, inclusiv politicienii, îl prețuiesc ca rămânând unul al tradițiilor, al clipelor petrecute alături de cei dragi.

    În cazul Guvernului, vacanța de Sărbători este întreruptă de ședințe programate să aibă loc în zilele de 27 și de 28 decembrie la București. Acest lucru nu i-ar împiedica să plece peste hotare pentru Crăciun, însă majoritatea politicienilor au declarat că vor petrece Sărbătorile de iarnă în România.

    Ministrul agriculturii Petre Daea a anunțat că va petrece Crăciunul în România. „Îmi voi petrece sărbătorile în cel mai frumos loc din lume: în ţara mea”, a subliniat Daea, la Parlament.

    În plus, ministrul agriculturii a recunoscut că nu se va deconecta de la treburile țării nici de Sărbători.

    „Ei, am planuri să trăiesc, să muncesc, să rezist, să fac, într-un cuvânt am planuri mari”, a spus Petre Daea, ministrul Agriculturii.

    Pe pagina de Facebook a ministrului Daea, acesta a postat deja mai multe filmări live în care, alături de soția sa, apare îmbrăcat purtând portul românesc din Maramureș și participând la mai multe obiceiuri tradiționale precum cel al colindului sau al tăiatului porcului.

    ”Crăciun fericit! Doamne ajută!”- a fost urarea din Ajunul Crăciunului pe care Petre Daea a transmis-o, pe Facebook, fermierilor și tuturor românilor care îi urmăresc activitatea în spațiul virtual.

    Și alți politicieni petrec acasă în România

    Preşedintele Klaus Iohannis a precizat miercuri, la o întâlnire informală cu jurnaliştii, că îşi va petrece sărbătorile atât la Sibiu, cât şi la Bucureşti.

    Premierul Mihai Tudose va merge acasă, la Brăila, pentru a-şi petrece Crăciunul.

    Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a anunțat că va petrece Crăciunul şi Revelionul şi în Teleorman, şi în Bucureşti. Liderul PSD a făcut deja cumpărăturile pentru mesele dedicate sărbătorilor de iarnă, iar porcul urmează să îl taie înainte de Crăciun.

    Șeful Camerei Deputaților și liderul PSD recunoaște că 2017 a fost un an „foarte plin şi tensionat”, cu multe „răzbunări” şi „fumigene”.

    „Un an foarte plin, foarte tensionat, mult prea tensionat, un an cu multe răzbunări, dar, în acelaşi timp, cu foarte mult zgomot şi cu foarte multe fumigene. Dar, în acelaşi timp, s-a reuşit, împotriva tuturor acestor acţiuni, ca această coaliţie de guvernare, prin Guvernul său, să pună în practică ceea ce prevăzuse în program pentru 2017. Deci, sunt şi satisfacţii, pentru că ceea ce am promis s-a realizat într-o mare măsură şi supărări pentru atmosfera din acest an care nu prea e o atmosferă propice pentru dezvoltarea statului român”, spunea Dragnea, la Palatul Parlamentului, în ultima zi a sesiunii parlamentare, întrebat cum a fost, în opinia sa, anul 2017.

    Parlamentarii au așteptat și ei cu nerăbdare venirea sărbătorilor. După ce au stat până pe 22 decembrie la muncă, în Parlament, unde au finalizat legile justiției și bugetul pe 2018, acum, deputații și senatorii au luat drumul casei. Se întorc în filialele unde au fost votați și promit că vor ține legătura cu alegătorii și vor respecta tradițiile rămânești.


    Te-ar mai putea interesa

    MADR lansează programul „Un tractor pe fermă” pentru fermierii până în 400 de hectare Bursa cerealelor. Creșteri de preț la grâu, porumb și rapiță Vremea se schimbă brusc. Alertă meteo de ploi, vânt puternic și ninsori în 22 de județe

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte