CURENT ELECTRIC SUBVENȚIONAT pentru CRESCĂTORII DE ANIMALE! Ce s-a discutat ASTĂZI LA MADR!

Crescătorii de animale, în centrul discuțiilor care au avut loc astăzi, marți – 30 ianuarie, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Producătorii agricoli ar putea beneficia pe viitor de subvenționarea curentului electric, după cum se arată într-o postarea pe pagina personală de Facebook a secretarului de stat din cadrul MADR, Daniel Botănoiu. 


Despre impozitarea pe forța de muncă, teledetecție, subvenționarea curentului electric în fermele zootehnice, reorganizarea MADR și a unor structuri aflate în subordine, precum și situația institutelor și stațiunilor de cercetare agricole, împreună cu membrii Biroului Executiv ai „AGROSTAR” – Federației Naționale a Sindicatelor din Agricultură, Alimentație, Tutun, Domenii și Servicii Conexe. Voi răspunde pozitiv mereu invitațiilor venite din partea domnului președinte Ștefan Nicolae și, totodată, țin să precizez că a fost o deosebită plăcere să revăd profesioniștii din domeniu”, a arătat secretarul de stat Daniel Botănoiu.

Vă reamintim că ieri, luni – 29 ianuarie, a avut loc învestirea noului Guvern. În Executiv condus de premierul Viorica Dăncilă, portofoliul de la Agricultură a rămas în grija ministrului Petre Daea care, până la acest moment, nu a făcut vreun anunț că ar intenționa să schimbe în vreun fel componența conducerii de la MADR.

Be the first to comment

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*