APIA ANUNȚĂ: START pentru PLATA BANILOR către CRESCĂTORII DE ANIMALE!

Start la plata banilor pentru fermieri. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează într-un comunicat remis pentru Agrointeligența-www.agrointel.ro că astăzi, miercuri – 14 februarie, a demarat plata cererilor care au fost autorizate pentru Măsura 215 “Plăți privind Bunăstarea animalelor”, Pachet A – Porcine și Pachet B – Păsări, Campania 2017.

Potrivit sursei citate, în perioada 6 – 14 februarie s-au autorizat la plată un număr de 330 fermieri cu suma totală de 94,9 milioane euro, astfel:

-Plăți în favoarea bunăstării animalelor – sector păsări – suma de 51,2 milioane euro, pentru un număr de 199 fermieri;

-Plăți în favoarea bunăstării animalelor – sector porcine – suma de 43,7 milioane euro, pentru un număr de 131 fermieri.

2 Comentarii la APIA ANUNȚĂ: START pentru PLATA BANILOR către CRESCĂTORII DE ANIMALE!

  1. La Paltinis,BT nu am primit nici un leu,am fost la APIA dar mi s-a spus ca voi primi,nici la control nu am fost,mentionez ca am solicitat si sprijinul cuplat pt lucerna dar o consum cu animalele di n ferma fapt pt care au spus ca ma incadrez si totul e ok sa astept subventia.Am fost de 3 ori la APIA si tot au zis in legatura cu lucerna ca totul e ok si sa n-am grija ca fac actele,dar de cate ori am fost tot trebuiau facute.Mi s-a spus ca nu am probleme dar eu tot nu am nici un leu.

    • Actele pt subvenția la lucerna se depun până la 30 martie..asa ca mai aveti de așteptat pentru aceasta subvenție.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată


*