• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Soluții de la IRIDEX GROUP PLASTIC: PLASE ȘI FOLII DE PROTECȚIE pentru LIVEZI ȘI PODGORII TINERE!

    agrointeligenta.ro -

    IRIDEX GROUP PLASTIC vine mereu în ajutorul nevoilor pomicultorilor nu doar cu o gamă largă de produse, ci și cu soluții și sugestii bazate pe cei 25 de ani de experiență pe care îi are pe piața de profil.

    Pentru primăvară, compania vă propune să gândiți protejarea din două direcții a livezii nou înființate, cu ajutorul plaselor de protecţie pomişori şi al agrotextilului antiburuieni, produse esenţiale pentru orice livadă! Folosirea lor în tandem garantează dezvoltarea optimă a pomilor şi butaşilor de vie proaspăt plantaţi, atât la nivelul părţilor aeriene cât şi la cel al rădăcinilor, care vor beneficia de toţi nutrienţii din sol în absenţa buruienilor.

    Plasa de protecţie pomi

    Plasa pentru protecţia pomilor este cunoscută ca soluţia optimă de apărare a livezilor pe timp de iarnă, când –instalată corect – împiedică iepurii şi alte rozătoare sălbatice, rămase fără surse de hrană, să distrugă scoarţa pomilor, compromiţându-i, uneori, definitiv.

    Să nu uităm însă că această plasă se poate instala încă din momentul plantării puieţilor pomicoli, la conceperea unei livezi. Pentru ca suntem încă în perioada de plantare, Iridex Group Plastic vă aminteşte că o operaţiune în plus în acest sezon poate face diferenţa în bine în noua dumneavoastră livadă.

    Instalată în jurul puieţilor fructiferi proaspăt plantaţi, plasa de protecţie accelerează creşterea acestora, contribuind cu o serie de avantaje, cum ar fi:

    Plasa este disponibilă în formă tubulară sau plană şi poate fi fixată cu uşurinţă prin capsare sau ţintuire pe suporturile folosite.

    Pe aceste beneficii vă puteţi baza şi la plantarea puieţilor forestieri, aflaţi adesea mai departe de gospodării. Instalarea plaselor de protecţie reduce timpul pe care ar trebui să-l acordaţi întreţinerii perdelelor forestiere în primii ani de viaţă şi are impact benefic asupra vitezei de creştere.

    Iridex Group Plastic este singurul producător de plase protecţie pomişori din România, şi astfel că se poate garanta calitatea produsului pe care oferă fermierilor, întrucât compania controlează riguros această calitate încă din fabrică.

    Datorită însuşirilor materialului din care este produsă – polietilena – această plasă “Made in România” are durată lungă de viaţă şi rezistenţă crescută la ciuperci, la acţiunea razelor solare, la umezeală, îngheţ şi solicitări mecanice. Nu putrezeşte, şi ceea ce este cel mai important, este foarte uşor de manevrat, putând fi instalată rapid şi fără pierderi de material.

    MATERIAL

    POLIETILENĂ 100%

    CULOARE

    NEGRU/VERDE/ALBASTRU

    TIP OCHI

    ROMBIC/ UNGHI 60°

    GREUTATE

    50 G/M – 65G/M

    DIAMETRU

    Ø 100 / Ø 140

    LUNGIME ROLĂ

    100 M

    REZISTENŢĂ UV

    4 – 5 ANI

    MOD DE AMBALARE

    ROLĂ

    Pentru detalii suplimentare legate de plasa de protecție pentru pomi/viță de vie, nu ezitaţi să contactaţi reprezentanții IRIDEX GROUP PLASTIC la telefon: 0752.111.456, e-mail: mase.plastice@iridexgroup.ro și să vizitați www.iridexplastic.ro

    Într-un articol următor vom detalia beneficiile mulcirii în livada tânără, operațiune pentru care vă recomandăm metoda artificială cu țesătură tip agrotextil.


    Te-ar mai putea interesa

    Când se plantează roșiile în grădină – calendar Vremea de Florii, 1 Mai și Paște 2024. Meteorologii au anunțat prognoza meteo de sărbători Prima fermă de lalele din România și-a deschis porțile pentru vizitatori

    Ultimele știri

    Raport EFSA: Carnea de pasăre și ouăle produse în România sunt sigure pentru consum! John Enoiu, Naturevo – La ce să fie atenți fermierii după valul de ploi și temperaturi scăzute Adrian Pintea, MADR, anunț despre plata subvențiilor APIA